Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719080390 
0

Festarirannekkeet omalla designillasi

 • Alk. 50 kpl erissä
 • Erinomaista laatua
 • Nopea toimitus 3-5 päivässä
Toimitettu sinulle: 2-9 heinäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Festarirannekkeet metallisella sulkimella

Jos kaipaat korkealaatuisia kudottuja ja painatettuja rannekkeita, olet tullut oikeaan paikkaan. Me olemme erikoistuneet tekemään laadukkaita ja ammattimaisia festarirannekkeita omalla painatuksellasi.

Festarirannekkeet ovat loistava ratkaisu kun tarvitset kestäviä ja upean näköisiä rannekkeita, joita on mukava pitää kädessä useammankin päivän ajan. Nämä kudotut festarirannekkeet sopivat loistavasti monenlaisiin tarpeisiin niiden kustomointimahdollisuuksien ansiosta ja ne ovat myös käytössä helppoja ja kestäviä. Kestävä kudottu rakenne ei säikähdä Suomen kesän sääolosuhteitakaan ja metallinen sulkija on mahdoton avata ilman rannekkeen rikkomista.

Jos etsit huokeita festarirannekkeita nopealla toimitusajalla, voimme auttaa sinua. Jos ajattelet ympäristöä ja etsit rannekkeina, joissa on RFID-siru.

Hanki festarirannekkeet eri ryhmille tai eri päivien kävijöille eri tekstein ja värein, niin on vielä helpompi kontrolloida sisäänpääsyä yhdellä silmäyksellä.

Upeat festarirannekkeet ovat olennainen osa festareiden järjestämistä ja hienoja rannekkeita pidetään kädessä vaikka koko kesän ajan!

Meiltä löydät erilaiset vaihtoehdot tilata paperisia rannekkeita. Valitse vaihtoehto kohdasta "Valitse tyyppi" sivun alla.

1. Festarirannekkeet ilman tekstiä: valitse "Valitse tyyppi" - kohdasta ilman tekstiä tulostettuna.
2. Festarirannekkeet omalla tekstilläsi: valitse "Valitse tyyppi" - kohdasta teksti tulostettuna.
3. Festarirannekkeet logolla voi tilata osoitteesta info@ikastetiketti.fi tai täältä.

Jos olet epävarma siitä, minkä tyyppiset rannekkeet sopivat parhaiten tapahtumaasi, keskustele siitä kanssamme. Olemme valmiina antamaan neuvoja laadukkaista festarirannekkeistamme ja niiden toiminnoista ja muotoilusta. Löydät kaikki rannekkeemme tästä.
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Valitse tekstin väri:
Puristustyökalut
Puristustyökalut
Ei kiitos
1 kpl. 33,75
2 kpl. 67,50
3 kpl. 101,25
Hinta (sisältää ALV:n) €


LÄHETÄ PYYNTÖ
Saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.

Painetut tai kudotut rannekkeet takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden tapahtumissasi.

Metallinen sulkija on mahdoton avata ilman apuvälineitä, joten nämä festarirannekkeet ovat myös turvallisia käyttää.

Esim. kappalehintoja kustomoiduille rannekkeille
100 Stück1,39 €
250 Stück0,59 €
500 Stück0,32 €
1000 Stück0,20 €
2500 Stück0,18 €

Toimitusaika: noin 3 viikkoa.

Aloituskustannukset 65 € (kertakulu).

Värienvaihtokustannus 30 €(ei per väri).

Toimitusaika: noin 3 viikkoa.

Huom. yritykset, järjestöt tms: hinnat eivät sisällä ALVia.

Lisätietoja festarirannekkeistammeOlemme festarirannekkeiden valmistuksen asiantuntijoita, ja rannekkeemme voidaan kutoa tai painaa tarkkojen määritelmiesi mukaisesti. Voit suunnitella ainutlaatuiset festarirannekkeesi helposti tällä sivulla. Toinen vaihtoehto on valita jokin vakiomuotoiluistamme ja käyttää sitä festarirannekkeidesi pohjamallina.

Olet tietysti tervetullut ottamaan yhteyttä myyntitiimiimme, jos tarvitset ainutlaatuisia festarirannekkeita joko pieninä tai suurina erinä.

Teemme useita eri tyyppisiä festarirannekkeita, ja pystymme vastaamaan lähes kaikkiin pyyntöihisi.

Useimmat asiakkaistamme valitsevat festarirannekkeen, jonka mitat ovat 15x360 mm tai 20x360 mm. Molemmat koot voi sovittaa sekä lapsille että aikuisille, sillä rannekkeiden pituus on säädettävissä.

Kudotut versiot ovat suosittuja, ja monet asiakkaista valitsevat joko yksi- tai kaksipuolisesti painetut festarirannekkeet, koska silloin ne voidaan räätälöidä toiveiden mukaisiksi. Tarjoamme myös paperisia festarirannekkeita tai muista materiaaleista valmistettuja festarirannekkeita, jos et halua kudottua.

Jos olet epävarma siitä, millaiset festarirannekkeet sopivat tapahtumaasi parhaiten, olet tervetullut käyttämään chat-toimintoa, lähettämään s-postia tai soittamaan meille. Olemme valmiina neuvomaan sinua festarirannekkeista ja lukittavien festarirannekkeiden vaihtoehdoistasi sekä siitä, miten suunnittelet festarirannekkeesi ja muutenkin vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Myymme pieniä tapahtumia varten kymmenen tai useamman kappaleen festarirannekepaketteja sekä kokoa-itse-ratkaisuja, napsauta tästä.

Festarirannekkeet - FAQ


Mikä on festariranneke?

Festariranneke on omaasi tai vieraidesi ranteeseen kiinnitettävä nauha, joka osoittaa että sen kantajalla on pääsyy johonkin tiettyyn tapahtumaan.

Festariranneke kiinnitetään ranteeseen tarpeeksi kireälle, jotta sitä ei voi vetää pois käden yli, ja se suljetaan sinetillä, jolloin sitä ei voi poistaa rikkomatta sitä. Murrettu ranneke ei ole enää voimassa.

Festarirannekkeen avulla järjestäjät ja vartijat voivat helposti valvoa, kuka on maksanut sisäänpääsystään tapahtumaan. Festarirannekkeita käytetään monissa tapahtumissa, museoissa, all inclusive -hotelleissa, huvipuistoissa sekä lasten ja nuorten leireillä.

Millaisia festarirannekkeita on saatavilla?

Festarirannekkeita on USEITA erilaisia. Useimmat festarirannekkeet tehdään asiakkaiden pyyntöjen mukaisesti. Ikast Etiketiltä voit aina saada juuri sinun tapahtumaasi suunnitellut festarirannekkeet.

Kudotut festarirannekkeemme ovat rannekkeistamme kaikkein suosituimpia. Ne henkivät festaritunnelmaa ja ovat jatkuvasti hyvin suosittuja festarirannekkeita sekä suurilla että pienillä festivaaleilla.

Painetut festarirannekkeet muistuttavat kudottuja, ja tehdään myös tekstiilimateriaalista. Painettujen festarirannekkeiden etuna on niiden erittäin lyhyt tuotantoaika. Joten jos sinulla on kiire, tilaa painetut festarirannekkeet. Voimme lisäksi mahduttaa painettuihin rannekkeisiin todella runsaasti yksityiskohtia.

Paperiset rannekkeet ovat halpa ratkaisu verrattuna kahteen yllä kuvattuun tekstiilirannekkeeseen. Varsinkin jos tarvitset vain pienen määrän festarirannekkeita, voit säästää melko paljon valitsemalla tyvek-rannekkeet. Rannekkeet tehdään tyvekistä, joka muistuttaa paperia mutta on äärimmäisen vankka materiaali, joka sietää vettä ja itse asiassa jopa lukuisia kemikaaleja.

RFID-sirulla tai viivakoodilla varustetut festarirannekkeet: RFID-sirulla yhdistät perinteisen festarirannekkeen moderniin teknologiaan. RFID-ranneke mahdollistaa sähköisen pääsynvalvonnan, sähköiset maksut, sähköisen ovien avaamisen ja paljon muuta.

Jos haluat saada kestävän kehityksen mukaisista materiaaleista valmistetut festarirannekkeet, sinulla on useita vaihtoehtoja. Tutustu bambusta, luomupuuvillasta, korkista tai pellavasta valmistettuihin rannekkeisiimme, ja valitse bambulukitus, jossa olemme vähentäneet muovin määrää lukossa.

Miten festarirannekkeita käytetään?

Festarirannekkeita käytetään usein festivaaleilla. Rannekkeet sopivat kuitenkin todella moniin muun tyyppisiin tilaisuuksiin ja elämyksiin.

Festarirannekkeiden idea on antaa asiakkaalle/vieraalle selkeä todiste siitä, että hänellä on voimassa oleva pääsyoikeus tietylle alueelle. Festariranneke lukitaan ranteeseen lukolla, jota ei voi avata murtamatta itse ranneketta. Siten varmistetaan, että ranneketta ei voi antaa toiselle henkilölle, ja jos valvoja "leikkaa" jonkun tapahtuman sääntöjä rikkoneen vieraan rannekkeen, pääsyoikeus perutaan.

On tärkeää, että ranneke lukitaan tarpeeksi kireälle ranteeseen, jotta sitä ei voi ujuttaa käden yli ja antaa sitten toiselle. Tämä antaa ihanteellisen turvallisuuden.

Millainen lukko minun kannattaa valita festarirannekkeilleni?

Kun tilaat festarirannekkeesi Ikast Etiketiltä, sinulla on lukuisia mahdollisuuksia saada rannekkeeseen lukko, joka sopii tapahtumasi tarpeisiin. Tästä alta näet yleisimpien festarirannekelukkojen yleiskatsauksen.

Metallirengas:
Metallirengas on klassinen old-school-ratkaisu, joka ei petä koskaan. Todella varma pääsynvalvontaratkaisu - ja täynnä festivaalinostalgiaa. Metallilukko tehdään normaalisti hopeanvärisenä, mutta voit saada siihen minkä värin haluat.

Metallirengas edellyttää lukitsemista pihdeillä. Valitse oikeat pihdit, jotta lukkoa ei voi avata jälkeen päin. Joissain paikoissa käytetään koneita, jotka lukitsevat metallirenkaan automaattisesti, kun asiakas työntöä kätensä siihen.

Easylock:
Pyöreä muovilukko, jossa on sisäiset vastakoukut. Lukkoa voi työntää ja kiristää, mutta ei löysätä. Easylockista on olemassa useita vaihtoehtoja.

Napsautuslukko:
Jotkut nähtävyydet ja kohteet valitsevat vaihtoehtoisen lukituksen, joka toimii napsautuslukolla. Niiden etuna on se, että niitä ei voi kiristää lukituksen jälkeen, ja ne ovat siksi todella hyviä varsinkin lapsille. Ne eivät ole olleet erityisen suosittuja festivaaleilla, mutta ne ovat sen sijaan suosittuja "all inclusive" -hotellien rannekkeina sekä erilaisten nähtävyyksien ja huvipuistojen pääsyrannekkeina.

Yhä uudelleen avattavissa ja suljettavissa olevat lukot:
Jos ranneketta käytetään mainoksena, ja sen on oltava irrotettavissa ja uudelleen käytettävissä. Voimme toimittaa ne muovisella, metallisella tai puisella helmilukolla tai kiinni painettavalla lukolla.
Mallit


Lataa .eps malli:
Malli kankainen ranneke 15 mm x 360 mm
Malli kankainen ranneke 20 mm x 360 mm

Lataa .pdf malli:
Malli kankainen ranneke 15 mm x 360 mm
Malli kankainen ranneke 20 mm x 360 mm
 

Faktat

 • Toimitukset 50 kpl eristä alkaen
 • Omalla kuviolla kudottu ranneke takaa korkean sisäänpääsykontrollin
 • Ylellinen ja miellyttävä materiaali
 • Saatavilla sekaankudotuilla UV-langoilla, jolloin rannekkeet hohtavat pimeässä
 • Saatavana juoksevalla numeroinnilla
 • Standardikoko 15 x 360 mm., saatavilla myös 10 ja 20 mm. levyisenä
 • Jopa 9 väriä samaan festarirannekkeeseen
 • Katso värit tästä


Opi festarirannekkeesi suunnittelu tällä sivulla tästäKun suunnittelet festarirannekkeesi tällä sivulla tästä, sinulla on lukuisia mahdollisuuksia räätälöidä festarirannekkeesi. Voit valita muotoilu- ja hintavaihtoehdon sekä turvallisuustason.

Rannekkeet ilman tekstiä
Voit valita rannekkeen tekstillä tai ilman. Jos valitset "ilman tekstiä", rannekkeesta tulee halvempi, mutta sen tunnistamisesta tulee samalla vaikeampaa. Mutta jos rannekkeeseen ei ole painettu yrityksesi nimeä tai tapahtuman brändiä, menetät myös sen tuoman brändäysarvon.

Rannekkeet tekstillä
Jos valitset "ranneke tekstillä", sinulla on useita mahdollisuuksia suunnitella rannekkeesi. Voit valita laajasta muotoilujen valikoimasta, sinivalkoiset värit ja Suomen lippu mukaan luettuina. Voit käyttää myös muita eurooppalaisia lippuja. Löydät useita motiiveja, kuten kukkia, pride-lippuja, sydämenmuotoisia suunnittelupohjia ja paljon muuta.

Voit valita oman, tapahtumaasi sopivan tekstisi. Muista kuitenkin, että on tärkeää, että koko teksti on helposti luettavissa. Ohuessa rannekkeessa on usein pieni, aina näkyvä osa jossa on tekstiä. Voit myös toistaa tekstin, esimerkiksi alkukirjaimet tai vuosiluvun tai jotain tyyliin "VIP 20", joka toistetaan koko rannekkeen alueella. Valitse kirjasin, joka näkyy selkeästi valitsemallasi taustalla. Sinun kannattaa myös harkita, haluatko selkeän kontrastin taustakuvan ja tekstin välille. Voi näyttää todella upealta, jos valitset samantyyppiset värit rannekkeeseesi (esimerkiksi harmaan ja mustan sävyjä), mutta jos pääsynvalvojat työskentelevät hämärissä tiloissa, se ei kenties ole ihanteellinen valinta.

Sinetöinti


Kun päätät, haluatko rannekkeisiisi metallirengaslukon tai easy lock -sinetöinnin, sinun on ajateltava muutakin kuin vain estetiikkaa. Easy lock -sinetöinti on sijoitettava lähelle rannetta, jotta ranneke istuisi tiukasti, minkä jälkeen rannekkeen ylijäävä osa on leikattava pois huijausriskin vähentämiseksi. Metallirengaslukko on suljettava puristustyökalulla sen varmistamiseksi, että siitä tulee oikein sinetöity. Metallirengaslukon etu on se, että kun se on kerran suljettu, ranneketta ei voi enää kiristää. Siksi sinun ei tarvitse avustaa asiakkaita, jotka tarvitsevat uuden rannekkeen siksi, että he ovat näpränneet easy lock -sinettiä ja kiristäneet sitä liikaa.

Easy lockin kiinnittäminen ranteeseen on todella nopeaa, joten pystyt antamaan rannekkeen nopeammin suurelle määrälle kävijöitä. Asiakkaiden on myös helppo poistaa ranneke.

Kun olet suunnitellut rannekkeesi sinun on päätettävä, kuinka monta tarvitset. Jos käytät erilaisia muotoiluja, sijoita jokainen niistä ostoskoriin ja tee tilauksesi, kun kaikki ranneketyyppisi ovat siellä.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 1