facebook

Festarirannekkeet omalla designillasi
Festarirannekkeet omalla designillasi
Festarirannekkeet omalla designillasi
Festarirannekkeet omalla designillasi
Festarirannekkeet omalla designillasi
Festarirannekkeet omalla designillasi

Festarirannekkeet omalla designillasi

 • Alk. 100 kpl erissä
 • Erinomaista laatua
 • Edullinen ja nopea toimitus
Toimitusaika: 11 - 15 työpäivää
Toimituskulut: Paketin painon mukaan

Festarirannekkeet metallisella sulkimella

Jos kaipaat korkealaatuisia kudottuja ja painatettuja rannekkeita, olet tullut oikeaan paikkaan. Me olemme erikoistuneet tekemään laadukkaita ja ammattimaisia festarirannekkeita omalla painatuksellasi.

Festarirannekkeet ovat loistava ratkaisu kun tarvitset kestäviä ja upean näköisiä rannekkeita, joita on mukava pitää kädessä useammankin päivän ajan. Nämä kudotut festarirannekkeet sopivat loistavasti monenlaisiin tarpeisiin niiden kustomointimahdollisuuksien ansiosta ja ne ovat myös käytössä helppoja ja kestäviä. Kestävä kudottu rakenne ei säikähdä Suomen kesän sääolosuhteitakaan ja metallinen sulkija on mahdoton avata ilman rannekkeen rikkomista.

Jos etsit huokeita festarirannekkeita nopealla toimitusajalla, voimme auttaa sinua. Jos ajattelet ympäristöä ja etsit rannekkeina, joissa on RFID-siru.

Hanki festarirannekkeet eri ryhmille tai eri päivien kävijöille eri tekstein ja värein, niin on vielä helpompi kontrolloida sisäänpääsyä yhdellä silmäyksellä.

Upeat festarirannekkeet ovat olennainen osa festareiden järjestämistä ja hienoja rannekkeita pidetään kädessä vaikka koko kesän ajan!

Jos olet epävarma siitä, minkä tyyppiset rannekkeet sopivat parhaiten tapahtumaasi, keskustele siitä kanssamme. Olemme valmiina antamaan neuvoja laadukkaista festarirannekkeistamme ja niiden toiminnoista ja muotoilusta.


MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Kudotut rannekkeet alk. +10 kpl.
TYVEK
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Valitse tekstin väri:
Puristustyökalut
Puristustyökalut
Ei kiitos
1 kpl. 33,75
2 kpl. 67,50
3 kpl. 101,25
Hinta (sisältää ALV:n) €


KYSY LISÄÄ - tarjous ilman sitoumuksia

Painetut tai kudotut rannekkeet takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden tapahtumissasi.

Metallinen sulkija on mahdoton avata ilman apuvälineitä, joten nämä festarirannekkeet ovat myös turvallisia käyttää.

Esim. kappalehintoja kustomoiduille rannekkeille
100 kpl1,34 €
250 kpl0,60 €
500 kpl0,39 €
1000 kpl0,28 €
2500 kpl0,25 €

Toimitusaika: noin 3 viikkoa.

Aloituskustannukset 65 € (kertakulu).

Värienvaihtokustannus 30 €(ei per väri).

Toimitusaika: noin 3 viikkoa.

Huom. yritykset, järjestöt tms: hinnat eivät sisällä ALVia.

Mallit


Lataa .eps malli:
Malli kankainen ranneke 15 mm x 360 mm
Malli kankainen ranneke 20 mm x 360 mm
 

Faktat
 • Toimitukset 100 kpl eristä alkaen
 • Omalla kuviolla kudottu ranneke takaa korkean sisäänpääsykontrollin
 • Ylellinen ja miellyttävä materiaali
 • Saatavilla sekaankudotuilla UV-langoilla, jolloin rannekkeet hohtavat pimeässä
 • Saatavana juoksevalla numeroinnilla
 • Standardikoko 15 x 360 mm., saatavilla myös 10 ja 20 mm. levyisenä
 • Jopa 9 väriä samaan festarirannekkeeseen
 • Katso värit tästä.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1