facebook

Logotarrat tuotteiden merkintään
Logotarrat tuotteiden merkintään
Logotarrat tuotteiden merkintään
Logotarrat tuotteiden merkintään

Logotarrat tuotteiden merkintään

  • Alk. 1 kpl erät
  • Koko ja muoto toiveidesi mukaan
  • Edullinen
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 60 €

Laadukkaat logotarrat omalla tekstillä sisä- ja ulkokäyttöön!

Brändää tuotteesi upeilla logotarroillamme.

Meiltä saat paperi-, folio- tai vinyylitarrat omalla tekstillä sisä- tai ulkokäyttöön? myös läpinäkyvänä. Toteutamme tarrat toiveidesi mukaan!

MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Valitse tekstin väri:
Hinnat (sisältävät ALV:n) €


Faktat
  • Painetut logotarrat omalla tekstillä alk. 1 kpl erissä.
  • Paperi-, folio- tai vinyylitarrat sisä- tai ulkokäyttöön.
  • Tarrat tehdään ulkokäytön kestäviksi.
  • Toiveidesi mukaisesti CMYK- tai Pantone-väreissä.
  • Koko, väri ja muoto toiveidesi mukaan. Mahdollinen kulmien pyöristys ilman lisämaksua.
  • Koko min. 10 mm, maks. A4.
  • Katso värivaihtoehdot tästä, huomaathan että värit eivät näytä täysin samalta tietokoneen näytöllä.


Logotarroillamme merkitset tuotteesi tai tavarasi edullisesti. Voit merkitä tarroilla kirjasi, autosi tai oikeastaan mitä tahansa.

Suunnittele tarrat itse suunnittelutyökalullamme ja tilaa. Hinta-laatu-suhde kunnossa. Voit ottaa myös meihin yhteyttä info@labelyourself.com.

 
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1