Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721679279 
0

Kudotut tuotemerkit vaatteisiin

 • Alk. 100 kpl erissä
 • Hieno laatutuote
 • Oeko Tex 100
Toimitettu sinulle: 6-14 elokuu
Saa hinta

Kudotut tuotemerkit ammattimaiseen tekstiilituotantoon

Upeat kudotut tuotemerkkimme viimeistelevät luomuksesi!

Suunnittele omat kudotut tuotemerkkisi juuri sellaisiksi kuin haluat.

Tilaa alkaen 100 kpl valitsemallasi tekstillä ja keskitaitoksella tai päätytaitoksella

Jos aloituskustannukset tuntuvat liian korkeilta, voit tilata 50 kudottua nimilappua omalla tekstilläsi vain hintaan € 17,90. Katso lisää tästä: nimikointinauhat

Tutki labels koko valikoima. Jos et ole varma, mitä valita, voit tilata näytteitä kudotuista etiketeistä.
 
LÄHETÄ PYYNTÖ - saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.
 
 
Yksikköhinta
100 kpl1,40 €
300 kpl0,59 €
500 kpl0,39 €
1000 kpl0,23 €

Aloituskustannukset/ malli: 65 € (kertakulu)

Huom. yritykset, järjestöt tms: hinnat eivät sisällä ALVia.

Toimitusaika: Noin 3 viikkoa.

Osta ammattimaiset kudotut nimilaput Ikast EtiketiltäAmmattimaiset kudotut nimilaput ovat välttämättömiä kaupallisille vaatteiden valmistajille. Huolimatta siitä, onko kyseessä uniikki tuote tai mittava mallisto. Kun vaatteissa on kudottu nimilappu asiakkaat tunnistavat brändisi paljon helpommin ja löytävät sen, kun he haluavat ostaa jotain uutta.

Tilatessasi kudottuja nimilappuja sinun on lähetettävä meille sen muotoilu. Lähetämme sitten muotoilusi tuotantotiimillemme, joka tarpeen tulleen tekee siihen muutoksia, minkä jälkeen pyydämme sinua hyväksymään ne ennen kuin alamme tuottamaan nimilappujasi. Siten voimme yhteistyössä määritellä, pitääkö jotain muuttaa ennen kuin aloitamme niiden tuotannon.


Miltä kudottujen nimilappujesi pitäisi näyttää?


Sinun kannattaa ennen yhteydenottoa meihin harkita, millaisia nimilappuja haluat ostaa. Voit saada kudotut nimilappusi useilla eri tavoilla päärmättyinä, kuten keskitaive, päätaipeet, diagonaalinen taive tai Manhattan-taive. Voimme valmistaa myös päärmäämättömiä nimilappuja. Katso esimerkki päärmäämättömästä nimilapusta tästä. Haluamasi nimilappujen ulkonäkö riippuu tietysti siitä, millaista ilmettä tavoittelet ja mihin kohtaan vaatetta haluat sen kiinnittää.

Erilaiset nimilaput voivat luoda erilaisen ilmeen. Jotkut haluavat hyvin vaaleita ja kirkkaita kudottuja nimilappuja kirkkaissa neonväreissä, kun toiset taas haluavat sijoittaa nimilappunsa hillitymmin - kaikki riippuu siitä, miten haluat brändätä vaatteesi ja edustaa tiettyä tyylisuuntaa.


Korkealaatuiset kudotut nimilaput


Kudotut nimilappumme valmistetaan polyesteristä. Kun kudomme nimilappusi polyesteristä, saat hyvin kestävät nimilaput. Samalla voit sijoittaa nimilappuihisi runsaasti yksityiskohtia.

Jos haluat muusta materiaalista tehdyt nimilaput, sinun kannattaa tutustua puuvillaisiin nimilappuihimme tai kestävän kehityksen nimilappuihimme. Nämä nimilapputyypit painatetaan, joten niiden tyyli poikkeaa selkeästi kudotuista nimilapuista. Päätät luonnollisestikin itse, mikä sopii brändiisi parhaiten - ja haluat kenties nimilapputyyppien sekoituksen eri tyyppisiä tuotteita varten.

Kerro meille, millaisia nimilappuja haluat - koko, teksti, logo, värit jne. Sitten löydämme ratkaisun yhdessä.

Voit ostaa Ikast Etiketiltä myös tunnisteita ja pesuohjelappuja, jotta vaatteesi näyttäisivät mahdollisimman hyviltä ennen kuin viet ne markkinoille.


Brändää tuotteesi uniikilla ja kauniilla tavalla tuotemerkkejämme käyttäen.

Suunnittele omat kudotut tuotemerkkisi juuri sellaisiksi kuin haluat.

Temme tuotemerkkejä Pantone C -väreissä.
Katso värit tästä. Huomaathan, että värit voivat näyttää erilaiselta tietokoneen näytöllä.

Alta näet esimerkkihintoja tuotemerkeistämme, mutta hinnat vaihtelevat jonkin verran koon, muodon ja värityksen mukaan. Joskus merkit ovat isompia, jolloin alla oleva hinnasto ei aivan täsmää.
 

Faktat

 • Jopa 8 väriä yhdessä merkissä.
 • Valmistetaan toiveidesi mukaan.
 • Ei standardikokoja.
 • Voidaan laserleikata mihin tahansa muotoon.
 • Damaski-, taffta- ja satiinilankaa joita voidaan yhdistellä tarvittaessa.
 • Mahdollisuus myös erittäin teräväpiirtoiseen kudontaan, joka on entistä yksityiskohtaisempaa.


Inspiraatiota neulemerkkeihin


Suurimmassa osassa kaupallisesti myytäviä vaatteita on neulemerkkejä, ja viime vuosina on myös tullut erittäin suosituksi, että omat merkit tehdään sekä suuriin että pieniin luoviin projekteihin. Neulemerkit toimivat ?käyntikortteina?, jossa valmistaja tai luova esittelee vaatteen käyttäjän. Kun tilaat neulemerkit Ikast Etiketiltä, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia suunnitella merkit tuotemerkkiäsi vastaaviksi.

Kun tilaat merkkejä, voit valita niistä useita erilaisia neuletyyppejä. Erilaiset neulontamallit luovat erilaisia ilmeitä, jotka tukevat brändiäsi.

Satiinineulos luo kudotulle merkille kiiltävän ja hehkuvan pinnan.

Damaskineuleelle on ominaista mahdollisuus kuvioida merkki neuleella painatuksen sijaan.

Jos tarvitset runsaasti yksityiskohtia neulemerkkiin, voimme neuloa "teräväpiirtona". Tämäntyyppisessä neuleessa käytämme entistäkin enemmän ja tavallista laadukkaampia lankoja.

Onko sinulla jo valmis malli? Jos ei, ota huomioon seuraavat asiat:

 • Suuri kontrasti pohjavärin ja fontin värin välillä ? vai pitäisikö värien olla saman sävyisiä?

 • Pitäisikö samaa merkkiä käyttää kaikissa luomuksissasi/mallistoissasi, vai tarvitsetko useita erilaisia neulemerkkejä, jotka sopivat vaatteisiin, joihin ne ommellaan?

 • Pitäisikö tekstin ympärillä olla kehys? Kehys voi olla joko kehys, jossa on täysin yhtenäinen viiva, pisteviivat tai vain pysty- tai vaakaviivat alareunassa tai sivuilla.

 • Pitäisikö tekstin takana olla kuvio? Voit helposti antaa vaikutelman, että sinulla on visuaalisesti useita kerroksia, kun kuvio on neulemerkissä ja teksti kuvion päällä.

 • Mihin merkit pitäisi ommella? Mieti, mihin haluat ommella neulemerkkisi. Mieti myös, mitä materiaalia merkin pitäisi olla, ennen kuin valitset, mitä materiaalia käytetään.

 • Merkkiin voi neuloa sekä logon että tekstiä.
 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

5/5 1
Olemme avoinna koko kesän