Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719087056 
0

Räätälöidyt kudotut nimikointilaput omalla logollasi

 • Omalla logollasi
 • Edullinen
 • Nopea toimitus
Toimitettu sinulle: 28 kesäkuu-4 heinäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Räätälöidyt kudotut kyltit logolla

Kudotut, logolla varustetut nimikointilaput ovat täydellisiä niille, jotka haluavat luomuksiinsa oman logonsa. Ehkä ompelet, kudot, virkkaat tai myyt luomuksiasi. Kudotut, logolla varustetut nimikointilaput ovat saatavilla niinkin pienissä erissä kuin 100 kpl. Ompelumerkki omalla logolla on oiva tapa merkitä yksilöllisesti tuotteesi.

Suunnittele kudotut, logolla varustetut nimikointilappusi tällä sivustolla. Valitse useista eri malleista. Mallien avulla voit valita, miten kudotut nimikointilappusi taitetaan, ja miten logosi/tekstisi sijoitetaan nauhaan. Jotkut mallit antavat sinun valita pesumerkinnöistä, joiden avulla voi helposti nähdä, pitääkö vaatteet pestä ja miten.

Tarjoamme valittavaksesi useita kauniita teksti- ja taustavärejä. Valitse korkean kontrastin antavat värit, jos haluat tekstisi ja logosi näkymään selkeästi.

Jos sinulla ei ole logoa, voit valita toisen mallin ja kirjoittaa oman tekstisi, tai katsoa meidän kudottuja nimikointilappujamme.

Kudotut, logolla varustetut nimikointilaput on tehty pehmeästä polyesteristä. STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Valitse tyyppi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse fontti:
Valitse kuva:
Hinta (sisältää ALV:n) €

Kudottu nimi ja logo
Kudotut, logolla varustetut nimikointilaput ovat luomuksiesi upea viimeistely. Saat kauniin tuloksen riippumatta siitä, laitatko lappusi käsin kudottuun villapaitaan, housuihin tai johonkin aivan muuhun.

Tarvitsetko lukuisia yksityiskohtia sisältäviä kudottuja lappuja jossakin tietyssä Pantone-värissä? Haluatko räätälöidä nimikointilappusi vielä suuremmassa määrin? Katso sitten kudottuja nimikointilappujamme.

Kudotut ja logolla varustetut nimet ovat lisäksi tyylikäs tapa merkitä lapsiesi vaatteet, jotta unohdetut vaatekappaleet löytäisivät jälleen tiensä kotiin.

Kun käytät luomuksissa räätälöityjä kudottuja nimikointilappuja, mahdolliset asiakkaasi näkevät sen. Siten räätälöity kudottu nimikointilappu hankkii sinulle uusia asiakkaita - jälleen nopea tapa saada rahasi takaisin. Napsauta tästä, niin saat inspiraatiota muotoilulle, kuville ja väreille. Nämä ovat muiden valitsemia yhdistelmiä. Luo oma yksilöllisesti räätälöity kudottu nimikointilappusi.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.

Tutki labels koko valikoima.

 

Faktat

 • Logo on keskitetty.
 • Toimitetaan nauhoina, jotka on leikattava ennen käyttöä.
 • Räätälöidyt kudotut nimikointilaput on valmistettu 100% pehmeästä polyesteristä.
 • Ne on testattu ja kestävät pesun 90 ºC lämpötilassa sekä silitysrautaa myös takapuolelta.
 • Nauhan leveys on 15, 25 tai 40 mm, ja sen pituus riippu valitsemastasi muotoilusta.
 • Kultaan ja hopeaan käytämme lurex-lankaa, joka tekee nauhasta jäykemmän. Kun valitset kullan tai hopean toimitamme aina noin 10% tilattua enemmän kudottuja nimikointilappuja, sillä kudottaessa syntyy aina joitain virheitä. Voit siten olla varma siitä, että saat tilaamasi määrin kudottuja nimikointilappuja, ja kenties hiukan enemmänkin.
 • Kudomme logon kummallekin puolelle ylimääräiset 15 mm päärmettä varten.
 • Tarhaamaton STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifiointi takaa sen, että kudotut laput eivät sisällä haitallisia aineita.
 • Tuotamme myös kudottuja nimikointilappuja, jotka kiinnitetään takapuoleltaan silitysraudalla. Mutta jos haluat mieluiten silitysraudalla kiinnitettävät laput, suosittelemme silitysbrändejämme, jotka ovat uskomattoman kestäviä ja helppokäyttöisiä.
 • Kun kiinnität kudotut nimikointilaput luomuksiisi, sinä samalla brändäät itseäsi. Siten asiakkaasi löytävät sinut uudelleen helpommin.
 • Noin 80% langasta on kierrätettyä polyesteriä.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 1