Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721300133 
0

Silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin

 • Sopivat kaikille vaatteille
 • Tarttuvat 10 sekunnissa
 • Markkinoiden parasta laatua!
Toimitettu sinulle: 23-26 heinäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Merkitse vaatteesi silittämällä!

Nimeä lapsen vaatteet helposti näillä edullisilla, helposti silitettävillä ja kestävillä nimilapuilla. Silitettävät nimilaput nopeuttavat vaatteiden merkitsemistä huomattavasti.

Kun lisäät nimilappuun lisäksi kuvan, voi vielä lukutaidoton lapsi tunnistaa oman vaatteensa sen avulla. Silitettävät nimilaput auttavat myös lastenhoitajia ja opettajia löytämään lapsellesi kuuluvat vaatteet.

Etsitkö kudottuja nimilappuja käsitöille, kauniiksi yksityiskohdaksi vaatteeseen tai muuhun pysyvämpään käyttöön? Tutustu kudottuihin nimikointinauhoihin

Silitettavat kangasmerkit. Katso, miten painat merkit tähän videoon.
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Koko max. 100x100mm:
x mm

Tyyppi:

Valitse määrä:

Valitse määrä:

Koko: 30 x 10 mm
Valitse tekstin väri:
Tarrasi
Hinta (sisältää ALV:n) € Hinta (sisältää ALV:n) €


Kiinni silitettävät nimilaput laitoksiin ja työpaikoille


Silitettävät nimilaput ovat erittäin käytännöllisiä paikoissa, joissa vaatteita pestään yhteen sekoitettuina. Esimerkiksi laitoksissa ja työpaikoilla. Moni aikuisten laitosasuntola käyttää silitettäviä nimilappuja, ja hyvästä syystä. Silitettävät nimilaput vaatteissa ja lakanoissa tekevät eri vaatekappaleiden lajittelusta helppoa, ja niiden avulla ne löytävät varmasti oikean paikkansa. Jos työpaikalla on vaatimus tietyistä työvaatteista,on mukavaa pitää aina "omia" vaatteitaan. Kun vaatteisiin on kiinnitetty silitettävät nimilaput, omien työvaatteiden tunnistaminen on helppoa, vaikka kaikki työtoverit käyttäisivätkin täsmälleen samanlaista asua.

Voit päättää silitettävien nimilappujen tekstin itse, joten on järkevää painattaa niihin nimen sijaan huoneen numero, ID-numero jne. Se on helppoa.

Näin tiedät, että silitettävä nimilappusi on kunnolla kiinnitetty


Jotta saisit parhaan kokemuksen silitettävistä nimilapuista, on ERITTÄIN tärkeää, että silität ne vaatteisiin oikein. Jos silitettäviä nimilappuja ei silitetä tarpeellisella lämmöllä tai tarpeeksi kauan, ne saattavat irrota uudelleen. Huomioi silittäessäsi, kuinka paljon lämpöä vastaanottava kangas sietää vaurioitumatta. Tavoitteena on lämmittää silitysrauta mahdollisimman kuumaksi vaatteita vahingoittamatta. Olisi ihanteellista, että näkisit silitettävän nimilapun sulavan hiukan kiinni vaatteeseen, ja että tuntisit kankaan rakenteen silitetyn nimilapun läpi. Sinun on tietysti varottava jättämästä silitysrautaa kankaalle liian pitkäksi aikaa. Jos nimilappu ei ole saanut tarpeeksi lämpöä, silitä se vain uudelleen.

Kun silität nimilappua vaatteisiin, aseta aina leivinpaperin palanen silitysraudan ja nimilapun väliin.

Suunnittele silitettävät nimilappusi omalla kuvallasi


Voit esimerkiksi helposti lisätä lapsesi kuvan silitettäviin nimilappuihin. Saat parhaan tuloksen käyttämällä valoisaa valokuvaa. Sinun kannattaa raja kuva mahdollisimman läheltä siten, että kuvassa näkyy vain tärkein osa, esimerkiksi kasvot koko vartalon sijaan. Löydät kuvasi latauspainikkeen kohdasta kuvat ja taustat.

HUOM! Varmista aina, että vaatteet / tekstiilit, joihin haluat silittää silitysmerkkejä, kestävät silittämistä. Tämä ilmoitetaan yleensä pesuohjeissa, joissa valmistaja suosittelee silityksen lämpötilaa (pistemäärä).

Merkitse vaatteet joita et halua kadottaa!


Silitettävät nimilaput ovat jo valmiiksi edullisia ja ne maksavat itsensä nopeasti takaisin kun et niiden ansiosta enää hukkaa vaatteitasi.

Nimilappuun voi lisätä myös puhelinnumeron, jolloin vaatteen palautuminen on entistä varmempaa.

Hanki silitettävät nimilaput nyt, niin myöhemmin ei tarvitse katua!

Silitettävät nimilaput - FAQ


Mitä silitysmerkit ovat?

Silityslaput ovat erittäin ohuita merkkilappuja, jotka kiinnitetään vaatteisiin ja kankaisiin silittämällä. Silitettävät nimilaput valmistetaan pehmeästä muovimateriaalista, jossa ei ole lainkaan PVC:tä tai ftalaatteja. Silitettäviin nimilappuihin voi painaa tekstiä, logon tai kuvia. Kun silität laput tekstiileihin, ne sulautuvat täysin kiinni ja saat upean tuloksen.

tilaat silitettävät nimilappusi verkossa. Samalla voit kirjoittaa niiden tekstin sekä valita niiden asettelun, koon ja lukumäärän.

Silitettäviä nimilappuja käytetään sekä vaatteiden merkintään että koristeluun.

Silitettävät nimilaput nimellä:
Vakiokokoiset 30x13 mm:n silitettävät nimilappumme ovat kaikkein suosituimpia. Moni asiakkaistamme kirjoittaa niihin etunimen, nimen alkukirjaimet tai jonkin muun tunnisteen. Useimmat asiakkaistamme silittävät nämä laput kiinni vaatteiden sisäpuolelle, jotta ne eivät näkyisi, kun vaatteet ovat päällä.

Silitettävät nimilaput ovat myös todella upeita, jos tarvitset vaatteisiin, laukkuihin tai muihin tekstiileihin koristeita tai firmasi logon.

Mihin silitettäviä nimilappuja voi käyttää?

Voit käyttää silitettäviä nimilappuja merkitäksesi vaatteita nimellä, tai koristellaksesi vaatteita tai muita tekstiilejä.

Silitettävät nimilaput ovat vuosien ajan olleet hyvin suosittuja lapsiperheissä, joille on tärkeää merkitä lasten vaatteet. Voit kuitenkin käyttää silitettäviä nimilappuja moneen muuhunkin asiaan. Varsinkin yritykset suosivat silitettäviä nimilappuja logolla ja kiinnittävät niitä työvaatteisiin, paitoihin, T-paitoihin, housuihin, esiliinoihin jne. Silitettäviä nimilappuja käytetään lisäksi pussukoiden ja muiden tekstiilien koristeluun.

Miten käytän silitettäviä nimilappuja?

Suositellemme, että kaikkiin kodin ulkopuolelle lähteviin vaatteisiin kiinnitetään silitettävä nimilappu. Siten ne suurella todennäköisyydellä löytävät tiensä takaisin kotiin, jos ne katoavat.

Silitettävien nimilappujen käyttöohjeet:


 1. Aseta merkittävä vaate tasaisesti silityslaudalle.
 2. Aseta silitettävä nimilappu etupuoli ylöspäin haluamaasi kohtaan vaatetta ? esim. pusakan niskaosan sisäpuolelle.
 3. Aseta palanen leivinpaperia lapun päälle (lähetämme silityspaperin silitettävien nimilappujen mukana).
 4. Aseta silitysrauta korkealle lämmölle ilman höyryä.
 5. Silitä paperia 10-15 sekunnin ajan.
 6. Merkki sulaa nyt kiinni vaatteeseen.

Silitettävät nimilappumme tehdään korkealaatuisiksi, ja siksi ne ovat kiinni silityksen jälkeen yhä pehmeitä. Laput kestävät kuumaa konepesua ja kuivausrumpua, ja niillä on yleensä pitkä elinkaari.

Miten silitettävät nimilaput kiinnitetään vaatteisiin?

Lappujen silittäminen vaatteisiin on helppoa. Tarvitset vain silitysraudat ja palasen leivinpaperia.

Tarkista ennen kuin aloitat, kuinka suurta lämpötilaa vaate sietää. Kun tiedät, sietääkö vaate "1, 2 tai 3 pistettä" voit asettaa silitysraudan lämpötilan. Sillä aikaa kun silitysrauta lämpiää voit asettaa silitettävän nimilapun haluamaasi kohtaan. Sitten asetat leivinpaperin palasen silitettävän nimilapun päälle (saat aina leivinpaperia mukaan, kun tilaat nimilappuja Ikast Etiketiltä). Kun silitysrauta on lämmin, aseta nimilapun päälle ja silitä 5-10 sekunnin ajan. Voit hyvin nostaa silitysrautaa tarkistaaksesi tuloksen ja jatkaa sitten silittämistä.

Silitettävä nimilappu on kiinnittynyt oikein, kun voit aavistaa kankaan rakenteen lapun läpi. Jos lappu on vielä irrallaan, voit antaa sille lisää lämpöä ja silitysaikaa. Varo polttamasta vaatetta ja lappua. Pidä sen sijaan mieluummin pieniä taukoja.

Miten saan silitettävän nimilapun irti vaatteesta?

Silitettävät nimilaput on tehty pysymään todella hyvin kiinni vaatteessa. Niiden irrottaminen voi siksi olla hiukan haastavaa, mutta pienellä kärsivällisyydellä se on mahdollista.

Poistaaksesi lapun sinun on tartuttava jälleen silitysrautaan ? ja nyt on käytettävä höyryä. Vaatteiden höyrystäjä on hyvä vaihtoehto. Aktivoi silitysraudan höyrytoiminto. Pidä silitysrautaa silitettävän nimilapun yllä ja höyrytä irrotettavaa lappua kunnolla. Vältä koskettamasta lappua silitysraudalla, jotta se ei sulaisi kiinni rautaan.

Höyry irrottaa nimilapun vähitellen vaatteesta. Voit edistää lapun irtoamista vetämällä sitä hiukan sormillasi. Mutta varo, ettet polta sormiasi ? äläkä kisko lappua liian paljon, jotta vaatteeseen ei jäisi nimilapun palasia.

Jos nimilapun irrottaminen höyryllä ei onnistu, voit silittää uuden nimilapun sen lapun päälle, josta haluat eroon.

Silitettävät nimilaput vai siirtokuvat - mikä on niiden ero?

Silitettävät nimilaput vai siirtokuvat- Oletko epävarma siitä, pitääkö sinun tilata silitettäviä nimilappuja vai siirtokuvia, kun sinun on saatava tekstiileihisi nimi, logo tai muita kuvia?

Siirtokuva-nimilaput:
Siirtokuvat painetaan serigrafialla (silkkipainossa yksi väri kerrallaan) kuvansiirtopaperille. Ne painetaan paperille peilikuvana ja kääntyvät oikein päin, kun ne kiinnitetään lämmittämällä. Voit joko silittää siirtokuvat tekstiileihin tai käyttää lämpöpuristinta/siirtopuristinta. Kun valitset siirtokuvat, saat siirtokuvat, joissa on vain toivomasi teksti. Kirjaintesi tai logosi ympärillä ei siis ole mitään "täyttömateriaalia".

Silitettävät nimilaput:
Silitettävät nimilaput painetaan kalvolle, jossa on valmiina sulavaa liimaa. Silitettävillä nimilapuilla on aina "tausta" - ne eivät siis ole täysin reunaleikattuja kuten siirtokuvat. Voit itse valita silitettävien nimilappujesi muodon, joka voi olla esim. neliskulmainen, soikea tai ääriviivaleikattu. Jos valitset ääriviivaleikatut silitettävät nimilaput, ne leikataan tekstisi/kuvitukseksi ääriviivoja myöten. Värillä painetut silitettävät nimilaput sietävät konepesun aina 60 asteeseen saakka. Silitettävät nimilaput logolla ovat hiukan siirtokuvia halvempia.


 

Faktat

 • Silitettävät nimilaput sopivat kaikenlaisten vaatteiden nimeämiseen. Niillä nimeät helposti liivit, hatut, hanskat, puserot, farkut jne.
 • Kiinnittämiseen ei tarvita ompelemista. Silitettävät nimilaput pysyvät hyvin kiinni.
 • Nimilaput on helppo silittää kiinni tavallisella silitysraudalla.
 • Silitettävät nimilaput kestävät kuivausrummun ja pesulämpötilat 90 asteeseen asti.
 • Nimilappu on korkealaatuinen, pehmeä ja käyttäjäystävällinen, eikä se ärsytä ihoa.
 • Silitettävään nimilappuun mahtuu 2 riviä tekstiä (25 merkkiä/ rivi)
 • Mitat 30 x 10 mm
 • Kaikki silitettävät nimilaput ovat valkoisia mustalla tekstillä.


 
Asiakkaidemme arviot:
Miia, Nokia

Silitettävät nimilaput ovat olleet todella hyvä ja helpottava tapa nimikoida lasten vaatteet. Olen tuotteeseen ollut oikein tyytyväinen ja pysynyt vaatteessa kiinni jo monet pesut.

Sirpa, HYVINKÄÄ

Mikseiköhän tilaukseen silitettävät nimietiketit ei saa muutettua ostomäärää? Näyttää vain1 kpl

Wilma, Johannesburg..

Loistava tapa kirjata lasten vaatteita :)

Outi, Oulu

Selkeän näköisiä tarroja ja vaikuttivat tarttuvan hyvin silittämällä, mutta,mutta.. kaikki tarrat irtosivat vaatteista. Osa irtosi parin päivän kuluessa ja kaikki viimeistään ensimmäisessä pesussa. Irtosivat vaatteista, lakanoista ja pyyhkeistä.

Vastata,

Hi Outi,
I am very sorry to hear you are happy with the product - let me do my best to solve that :-)
It is very important you iron them on as directed in the instructions, as if they loosen then they have not had enough heat or ironing time. You can still solve it by ironing on top of them again, as they will then just stick more. Please send me your address on info@ikastetiket.dk and then I will send you some more labels and also a sample on how they should look when ironed on.
Thanks :-)
kind regards Jane :-)

Tuulikki, Viitasaari

Kovin hentoisia olivat, vaikea kiinnittää kauniisti neuleisiin. Suurin pettymys oli pitkä toimitusaika, ei tainnut edes se 10 päivää riittää.

Vastata,

Hi Tuulikki
Thanks for your comment.
I am sorry to hear you are not happy with the product - lets solve that for you. For making your homemade knitting even more personal we recommend another product - our woven name labels http://www.labelyourself.co.uk/fi/kudotut_niminauhat They are woven and suit every homemade product, as you can choose between many colour and design combinations.
We have between 3 and 10 working day deliverytime - it really depends on which day you order in how long the deliverytime is.
Please contact me on info@ikastetiket.dk then I will be happy to help you find the right product for you :-)
Kind regards Jane :-)

Lue kaikki arviot

 
Kirjoita kommenttisi täällä

Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

3/5 6
Olemme avoinna koko kesän