facebook

Silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin
Silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin
Silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin

Silitettävät nimilaput lastenvaatteisiin

 • Sopivat kaikille vaatteille
 • Tarttuvat 10 sekunnissa
 • Markkinoiden parasta laatua!
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 60 €

Merkitse vaatteesi silittämällä!

Nimeä lapsen vaatteet helposti näillä edullisilla, helposti silitettävillä ja kestävillä nimilapuilla. Silitettävät nimilaput nopeuttavat vaatteiden merkitsemistä huomattavasti.

Kun lisäät nimilappuun lisäksi kuvan, voi vielä lukutaidoton lapsi tunnistaa oman vaatteensa sen avulla. Silitettävät nimilaput auttavat myös lastenhoitajia ja opettajia löytämään lapsellesi kuuluvat vaatteet.


Etsitkö kudottuja nimilappuja käsitöille, kauniiksi yksityiskohdaksi vaatteeseen tai muuhun pysyvämpään käyttöön? Tutustu kudottuihin nimikointinauhoihin
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Leikata reunat

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:

ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Hinnat (sisältävät ALV:n) €


Faktat
 • Silitettävät nimilaput sopivat kaikenlaisten vaatteiden nimeämiseen. Niillä nimeät helposti liivit, hatut, hanskat, puserot, farkut, kumisaappaat jne.
 • Kiinnittämiseen ei tarvita ompelemista. Silitettävät nimilaput pysyvät hyvin kiinni.
 • Nimilaput on helppo silittää kiinni tavallisella silitysraudalla.
 • Silitettävät nimilaput kestävät kuivausrummun ja pesulämpötilat 90 asteeseen asti.
 • Nimilappu on korkealaatuinen, pehmeä ja käyttäjäystävällinen, eikä se ärsytä ihoa.
 • Silitettävään nimilappuun mahtuu 2 riviä tekstiä (25 merkkiä/ rivi)
 • Mitat 30 x 10 mm
 • Kaikki silitettävät nimilaput ovat valkoisia mustalla tekstillä.


Merkitse vaatteet joita et halua kadottaa!

Silitettävät nimilaput ovat jo valmiiksi edullisia ja ne maksavat itsensä nopeasti takaisin kun et niiden ansiosta enää hukkaa vaatteitasi.

Nimilappuun voi lisätä myös puhelinnumeron, jolloin vaatteen palautuminen on entistä varmempaa.

Hanki silitettävät nimilaput nyt, niin myöhemmin ei tarvitse katua!

 
3/5 - perustuen 6 arvostelua
Asiakkaidemme arviot:
Miia, Nokia

Silitettävät nimilaput ovat olleet todella hyvä ja helpottava tapa nimikoida lasten vaatteet. Olen tuotteeseen ollut oikein tyytyväinen ja pysynyt vaatteessa kiinni jo monet pesut.

Sirpa, HYVINKÄÄ

Mikseiköhän tilaukseen silitettävät nimietiketit ei saa muutettua ostomäärää? Näyttää vain1 kpl

Wilma, Johannesburg..

Loistava tapa kirjata lasten vaatteita :)

Outi, Oulu

Selkeän näköisiä tarroja ja vaikuttivat tarttuvan hyvin silittämällä, mutta,mutta.. kaikki tarrat irtosivat vaatteista. Osa irtosi parin päivän kuluessa ja kaikki viimeistään ensimmäisessä pesussa. Irtosivat vaatteista, lakanoista ja pyyhkeistä.

Tuulikki, Viitasaari

Kovin hentoisia olivat, vaikea kiinnittää kauniisti neuleisiin. Suurin pettymys oli pitkä toimitusaika, ei tainnut edes se 10 päivää riittää.

Lue kaikki arviot

 
Kirjoita kommenttisi täällä

3/5 6