Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719083429 
0

Tarrat ja etiketit

Tarrat ja etiketit ovat loistava ratkaisu, kun haluat kiinnittää tavaroihin nimesi tai logosi. Tai vain koristella ne. Itseliimautuvat tarrat ja etiketit ovat suosittuja esim. purkeissa ja purnukoissa, ja ne antavat upean viimeistelyn juhliesi suklaapakkauksille. Kaikki tarramme ja etikettimme ovat kulutusta kestäviä ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Useimmat tarroistamme ovat myös konepesunkestäviä. 

Voit myös löytää urheiluvälineisiisi, kuten golfmailoihisi tai pyörääsi sopivat nimitarrat.

 •      Tarttuu hyvin vaatteisiin
 •      Kestää pesua että pesukoneessa
 •      Ei ompelua tai silitystä
 
Hinta: Alk. 18,95 €
(5/5 - perustuen 3 arvostelua)
 •      Osoitetarroilla pidät tärkeät..
 •      Valitsemasi teksti ja väri
 •      Kestävä kiinnitys
 
Hinta: Alk. 7,50 €
 •      Alk. 1 kpl erät
 •      Koko ja muoto toiveidesi mukaan
 •      Edullinen
 
Hinta: Alk. 6,00 €
 •      Suunnittele omat etiketit pulloihin..
 •      Tarraetiketit olut-, viini-, snapsi-..
 •      Alkaen 5 kpl
 
Hinta: Alk. 7,00 €
 •      Helppo ja yksinkertainen
 •      Kaikki koot ja muodot
 •      Suunnittele omasi
 
Hinta: Alk. 20,35 €
 •      Alkaen vain 50 kappaleen eristä.
 •      Nopea toimitus
 •      Huikeaa laatua halvalla
 
Hinta: Alk. 3,00 €
 •      Yksilöity paketointi
 •      Suunnittele oma ammattimainen ilmeesi
 •      Nopea toimitus
 
Hinta: Alk. 12,75 €
 •      Yksilöllinen paketointi
 •      Suunnittele omat lahjatarrasi
 •      Suunnittele omasi
 
Hinta: Alk. 12,80 €
 •      Huokea tapa muotoilla omat tarrasi
 •      Räätälöidyt koristeet juhliin
 •      Erittäin kestäviä
 
Hinta: Alk. 17.25 €
 •      Huippulaatua
 •      Pidä välineesi tallessa
 •      Omalla tekstilläsi.
 
Hinta: Alk. 7,50 €
 •      Edullinen
 •      Valitsemasi väri ja fontti
 •      Nopea toimitus
 
Hinta: Alk. 8,00 €
 •      Kestävä laatu
 •      Lisää oma kuvasi
 •      Nopea toimitus
 
Hinta: Alk. 25.50 €

Tarvitsetko räätälöityjä tarroja ja etikettejä? Ikast Etiketti tekee omien tarrojesi ja etikettiesi suunnittelusta helppoa. Valitset itse koon, muodon, kuvan ja värit. Jos sinulla on jo valmis muotoilu, voit ladata sen helposti tällä sivustolla ja tilata tarrasi ja etikettisi.  

Jos etsit kankaasta, nahasta tai metallista tehtyjä tarroja ja etikettejä löydät ne tästä. Alla näet joitain kaikkein suosituimmista tarroistamme ja etiketeistämme. 

Jos tarvitset mitä tahansa apua täydellisten tarrojen ja etikettien suunnittelussa, soita epäröimättä meille, p. 09 4245 1417. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@ikastetiketti.fi

Tarrat ja etiketit, jotka kestävät ajan hammasta

Kun ostat tarroja ja etikettejä Ikast Etiketiltä takaamme, että saat kestävän tuotteen. Useimmissa itseliimautuvissa tarroissamme ja etiketeissämme on laminoitu vinyylipinta. Kun valitset vinyylisen tarran tai etiketin voit olla varma siitä, että se on konepesunkestävä. Tarrat ja etiketit ovat myös tuulen- ja säänkestäviä. Voit siten käyttää niitä postilaatikossasi, kilpapyörässäsi tai ulkona käyttämissäsi työkaluissa. Tarramme ja etikettimme on lisäksi testattu EN 71-3 -standardin mukaisesti. Siten lapsesi voivat huoletta merkitä niillä lelunsa tai eväsrasiansa. Tarrat ja etiketit eivät päästä mitään vahingollisia aineita - vaikka lapsesi laittaisikin sen suuhunsa. 

Tarrat ja etiketit kaikkiin tarkoituksiin

Tällä sivulla kuvaamme tarrojemme ja etikettiemme runsaat käyttömahdollisuudet. Jos etsit tarroja tai etikettejä muuhun tarkoitukseen, älä murehdi. Meillä Ikast Etiketillä voit suunnitella tarrasi ja etikettisi täsmälleen haluamassasi koossa. 

Läpinäkyvät etiketit lasipurkkeihin

Tarvitsetko etikettejä lasipurkkeihisi? Tutustu siinä tapauksessa lasipurkkeihin ja maustepurkkeihin tarkoitettuja etikettejämme. Tämä valinta antaa sinulle läpinäkyvät etiketit. Kun kiinnität lasipurkkiin läpinäkyvän etiketin, näet lähes pelkästään siihen valitsemasi kuvan tai tekstin. Se antaa hienon viimeisen silauksen, ja samalla voit nähdä purkin sisällön, kuten kauraryynit, kuivatut yritit ja mausteet jne.  

Tarrat ja etiketit ammattikäyttöön

Monet yritykset tarvitsevat säännöllisesti tarroja ja etikettejä näyttämään, milloin työkalut, koneet jne. on viimeksi tarkistettu ja hyväksytty käyttöön. Voit käyttää hyväksyntämerkkejämme tähän tarkoitukseen. Hyväksyntämerkkeihin voit kirjoittaa, milloin kyseinen kone on viimeksi tarkistettu ja hyväksytty. Hyväksyntämerkissä on 24 kuukautta, joihin voit merkitä hyväksynnän. Voit myös kirjoittaa koneen seuraavan tarkistuspäivämäärän. Sinä päätät. Hyväksyntämerkit on tehty kestämään öljyä, rasvaa, polttoaineita ja pakkasta - joten sinun ei tarvitse kantaa huolta merkin kestävyydestä. 

Etiketit itse tekemiisi mehuihin

Oletko ahertanut keittiössä tehden mehuja, olutta, snapseja tai viiniä? Kun olet pullottanut maittavat juomasi, niihin kannattaa aina kiinnittää kaunis etiketti. Voit suunnitella omat pulloetikettisi online designer -työkalullamme - mutta voit tietysti myös ladata itse tekemäsi etiketin. Suunnittelupohjamme ovat täydellisiä useimmille vakiokokoisille pulloille, ja voit valita joko soikean tai neliskulmaisen suunnittelupohjan. 

Tarrat persoonallisiin lahjapakkauksiin

Rakastatko lahjojen pakkaamista? Tai omistatko kaupan, jossa ollaan ylpeitä siitä, että siellä tuotteet pakataan kauniisti? Lahjapakettitarrojemme avulla voit helposti suunnitella tarrasi haluamallasi tavalla. Valitse useista kauniista taustoista. Kirjoita tekstisi - ja valitse kirjasin, joka heijastaa brändiäsi ja persoonallisuuttasi. Paketointitarroihin voit halutessasi helposti kirjoittaa lahjan saajan nimen.

Tarrat urheiluvälineisiin

Urheiluvälineet ovat usein kalliita, ja useimmat haluavat pitää niistä hyvää huolta. On äärimmäisen turhauttavaa menettää golfmaila, koska se unohtuu viheriölle. Golftarra on pieni tarra, johon voit kirjoittaa nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kun henkilökohtaiset tietosi näkyvät selkeästi, golfkentällä liikkuvat ihmiset löytävät sinut helposti.

Emme voi taata, etteikö varas veisi pyörääsi, mutta jos nimesi on siinä selkeästi merkittynä, varastamisesta tulee vaikeampaa. Erityisesti urheilijat pitävät polkupyörätunnisteistamme, joita he kiinnittävät pyöriinsä osallistuessaan erilaisiin kisoihin. Keräsimme paketin, joka sisältää erilaisia polkupyörätunnisteita, joten voit saada tarrat pyörääsi, kypärääsi ja muihin välineisiisi. Tarrat ovat luonnollisestikin tuulen- ja mudankestäviä. 

Tarpeeksi tilaa koko perheellesi - postilaatikossa

Kiinnitä nimesi postilaatikkoosi. Itseliimautuvan tarran avulla on helppo saada tilaa koko perheelle. Sinulla kannattaa olla postilaatikossasi vähintään yksi nimi. On kuitenkin hyvä idea sisältää nimikylttiin kaikkien perheenjäsenten etukirjaimet tai etunimet. Postilaatikkoon kiinnitetty teksti ei myöskään saa irrota. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, jos valitset postilaatikkotarran

Tarrat ja etiketit - FAQ

Miten poistan etiketin lasista?

Kun haluat poistaa etiketin lasista, voit yrittää irrottaa tarran kynnelläsi ja sitten vetää sen irti pullosta tai lasista. Jos ei onnistu, voit käyttää lasikaavinta.

Jotkut etikettityypit voit liuottaa laittamalla ne hyvin kuumalla vedellä täytettyyn astianpesualtaaseen, minkä jälkeen liiman voi pestä tai mahdollisesti kaapia pois.

Ennen kuin sijoitat tarran/etiketin lasiin sinun kannattaa miettiä, minkä tyyppisiä etikettejä valitset. Pulloetikettiemme pinta on himmeä, ja niissä on erilainen liima kuin vinyylitarroissamme. Jos valitset pulloetiketit, saat etiketit, joiden irrottaminen on helppoa kun pullo tai lasi on tyhjä.

Miten etiketit valmistetaan?

Ikast Etiketillä on monen vuoden kokemus etikettien valmistamisesta.

Ikast Etiketillä suunnittelet etikettisi itse verkossa. Me hoidamme loput! Kun on napsauttanut ‘osta’, etiketit lähetetään suoraan tulostimeemme. Näin ollen yksikään työntekijä ei tarkista muotoiluasi. Kun tuotanto on valmiina, he käynnistävät tulostimen. Ensiksi etiketit painetaan korkealaatuisesti. Sen jälkeen etiketit laminoidaan vinyylillä. Vinyyli tekee etiketeistä kulutusta kestäviä ja suojelee painojälkeä UV-valolta, vedeltä, öljyltä ja monilta kemikaaleilta.

Miten irrotan etiketin hillopurkista?

Hillojen, mauste- ja suolakurkkujen, sillien ja muiden säilöttyjen elintarvikkeiden lasipurkit ovat mainioita omien herkkujesi, pikkuleipiesi, karamelliesi tai kynttilöidesi säilytykseen. Mahdollisuuksia on runsaasti, mutta hillopurkki, jossa on liimajäämiä tai vanha etiketti ei ole kovinkaan kaunis. Siksi annamme tässä parhaat vinkit etikettien irrottamiseksi hillopurkeista.

Laita hillopurkki likoon:
Täytä pesusoikko lämpimällä vedellä ja upota hillopurkit siihen. Mieluiten yön yli. Voit halutessasi lisätä veteen pari pisaraa tiskiainetta. Toiset suosittelevat soodaa, joka on tiskiaineetta emäksisempää ja vahvempaa.

Moni etiketti liukenee veteen, ja jäljelle jää vain hiukan liimajäämiä. Voit poistaa loput liimat kaapimella tai pesussienellä/tiskiharjalla.

Jos kaavin tai rivakka hankaaminen ei ratkaise ongelmaa, voit yrittää poistaa liiman puhdistusbensiinillä, paloöljyllä tai ruokaöljyllä.

Näin poistat Ikast Etiketin etiketit:
Jos olet ostanut Ikast Etiketin pulloetikettejä, voit yksinkertaisesti vetää etiketin irti lasista. Etiketti ei ole paperia, ja siksi voit helposti poistaa sen lasista ilman, että siitä jää ärsyttäviä liimajäämiä.

Mitä on etiketti?

Etiketti on sanan alkuperäisessä merkityksessään pieni paperinpala, joka liimataan tai kiinnitetään muulla tavoin säiliöön, ja joka kertoo säiliön sisällön ja esimerkiksi sen, kuka on valmistanut tai laatinut sisällön. Etiketti voi myös kertoa, kenelle jokin esine kuuluu. Esimerkiksi, jos kiinnität etiketin pyöräilykypärääsi. Voit käyttää etikettejä myös lasipurkeissa ja pulloissa tai laatikoissa muistuttamaan itseäsi tai perheenjäseniäsi niiden sisällöstä.

Etikettejä ja tarroja käytetään myös osana yritysten brändäystä. Harva aprikoi cola-pullon nähdessään, onko kyseessä nyt sitten Coca Cola vai Pepsi.

Miten etikettejä käytetään?

Ikast Etiketin itseliimautuvien etikettien käyttö on helppoa. Etiketit toimitetaan aina arkkeina, jos muusta ei ole ilmoitettu tai sovittu. Kun tarvitset yhtä etikettiä, irrotat sen varovasti arkista. Irrota se esim. kynnelläsi ja vältä mikäli mahdollista sitä, että etiketti liimautuu liikaa sormiisi. Aseta etiketti haluamaasi kohtaan.

Saat parhaan tuloksen, kun pinta johon haluat asettaa etiketin on kuiva ja puhdas. Harjaa tai pyyhi pois pöly, lika ja muut epäpuhtaudet. Jos pinta on hyvin likainen, se kannattaa pestä ennen kuin asetat etiketin paikalleen. Käytä esim. lasinpesuainetta tai talousspriitä, jos pinta sietää sitä.

Mihin tarroja ja etikettejä voi käyttää?

Tarroja ja etikettejä, joissa on itseliimautuva takapuoli voi käyttää mihin tahansa.

Olemme koonneet tähän alle pienen valikoiman käyttömahdollisuuksia etiketeille, mutta tiedämme asiakkaidemme käyttävän niitä paljon muuhunkin.

Tarrat ja etiketit postilaatikkoon:
Postilaatikkotarroillamme saat helposti nimesi postilaatikkoosi. Ne ovat korkealaatuisia, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että irtoavatko ne auringon tai sateen vaikutuksesta.

Pulloetiketit:
Olet tehnyt kotiviiniä tai mehua. Laita nyt valmiisiin pulloihin omat etiketit, joista näkee, mitä herkullisia juomia ne sisältävät.

Hyväksyntäetiketit:
Hyväksyntäetikettejä käytetään monissa yhteyksissä, joissa tarvitaan esimerkiksi tuotantolaitteiston, hissien, palonsammutusmateriaalien ja monen muun asian jatkuvaa valvontaa.

Tarrat golf- tai pyöräilyvälineisiin:
Unohdetun urheiluvälineen korvaaminen voi tulla kalliiksi, jos et saa sitä takaisin. Pieni huomaamaton merkintä golfmailassa tai pyöräilykypärässä tekee löytämisestäsi helppoa, jos unohdat tavarasi jonnekin.
 
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua