facebook

Osoitetarrat
Osoitetarrat
Osoitetarrat
Osoitetarrat

Osoitetarrat

  • Osoitetarroilla pidät tärkeät tavarasi tallessa
  • Valitsemasi teksti ja väri
  • Kestävä kiinnitys
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Osoitetarrat omalla tekstillä 37x16mm

Oletko joskus kadottanut tavaroitasi tai ottanut vahingossa mukaasi jonkun toisten omaisuutta? Osoitetarrat ovat ratkaisusi kaikkii näihin pulmiin. Hanki kestävät osoitetarrat nyt ja pidä tavarasi tallessa!

Kestävillä ja pestävillä osoitetarroillamme merkitset tärkeät tavarasi siististi ja helposti. Osoitetarrat valmistetaan kestävästä materiaalista ja lisäksi ne ovat helpot kiinnittää sekä tyylikkään näköisiä.

Merkitse osoitetarroilla eväsrasiasi, juomapullosi, golf-välineesi, harrastusvälineesi, kirjekuoresi, lasten lelut tai mitä vaan mitä et halua kadottaa!
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
PRO
MUOTOONLEIKATTU
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnittelusi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Koko max. 100x100mm:
x mm

Tyyppi:

Valitse määrä:

Valitse määrä:

Koko: 30 x 10 mm
Huom! Hinnan muutos, kun teksti on värillinen
Valitse tekstin väri:
Hinta (sisältää ALV:n) € Hinnat €
(Sisältävät ALV:n)

Tärkeää:
Kaikki tekstit keskitetään ja painetaan mahdollisimman suurella. Tämä tarkoittaa, että mitä vähemmän rivejä, sitä isompia merkit voivat olla. Teksti voi olla toiveitteisi mukaisesti isoilla tai pienillä kirjaimilla.

Itseliimautuvilla osoitetarroilla voit merkata suurinpiirtein kaiken, tekstiilejä lukuunottamatta.

Osoitetarrat valmistetaan polypropyleenistä eikä paperista. Tämä yhdessä erinomaisen liimamme kanssa tekee tarroista erittäin kestäviä ja siistejä moniin muihin tarroihin verrattuna.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar

 

Faktat
  • Kestävät hyvin pesukoneen, öljyn, rasvan, bensan, pakkasen ja tuulen.
  • Näillä osoitetarroilla merkitset kaiken, mitä et halua hukata.
  • Saat helposti merkittyä mm. kirjat, eväsrasiat, työkalut, CD:t, golf-välineet, videot, kirjeet, veneen tarvikkeet jne.
  • Osoitetarroissa on pyöristetyt kulmat.
  • Toimitetaan kätevissä rullissa.
  • Koko 37 x 16 mm, tyylikäs tarra valkoisella taustalla ja mustalla tekstillä.
  • Huomaathan, että läpinäkyvissä tarroissa voi olla ainoastaan mustaa tekstiä - et voi ladata kuvaa läpinäkyviin tarroihin.


 
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1