facebook

Tarrat golf-välineiden merkintään
Tarrat golf-välineiden merkintään

Tarrat golf-välineiden merkintään

  • Huippulaatua
  • Pidä välineesi tallessa
  • Omalla tekstilläsi
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: 4 €
Hinta: Alk. 1,00 €

Golf-tarrat omalla tekstillä, vältä golf-mailojen katoaminen!

Oletko joskus hukannut golf-mailasi? Golf-tarrallamme mahdollisuutesi saada mailasi takaisin on huomattavasti parempi.

Tarroissamme on oma kustomoitu tekstisi, joten ei ole enää epäilystäkään siitä, kuka välineet omistaa.
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Hinnat (sisältävät ALV:n) €


Faktat
  • Kaikki tekstit keskitetään ja painetaan mahdollisimman suurena. Tämä tarkoittaa, että mitä vähemmän rivejä, sitä isompia merkit voivat olla. Teksti voi olla toiveitteisi mukaisesti isoilla tai pienillä kirjaimilla.
  • Max. 5 riviä tekstiä.
  • Koko 37 x 16 mm.

Golf-tarrat ovat erityisen kestäviä, koska ne on valmistettu vinyylistä. Tarrat on suunniteltu pitämään golf-mailasi ja -välineesi tallella.

Golf-mailat maksavat paljon, ja olisi sääli kadottaa ne.

Useimmat golfin pelaajat ovat unohtaneet joskus hiekkamailansa bunkkeriin tai hukanneet sen golf-kurssilla. Nyt sinulla on mahdollisuus merkitä oma mailasettisi, niin muutkin tietävät kenen mailat ovat kyseessä.

 
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1