facebook

Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä

Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä

  • Tarttuu hyvin vaatteisiin ja tavaroihin
  • Kestää pesua sekä astianpesukoneessa että pesukoneessa
  • Kemikaaliton, hyväksytty läheiseen kontaktiin ihon kanssa
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Nimikointi on helppoa nimitarroilla!

Nimitarrat ovat hyviä niin vaatteiden, tekstiilien kuin tavaroiden nimikoimiseen. Jos kuitenkin etsit pitempiaikaisempaa, pesua hyvin kestävää ratkaisua tekstiilien nimikoimiseen, suosittelemme tutustumaan silitettäviin nimilappuihimme:
Silitettävät nimilaput

Katosivatko lapsen vaatteet tai tavarat? Ota avuksesi helpot liimattavat nimitarrat. Nimitarrat sopivat moneen käyttöön, sillä niillä nimikoit helposti kaikki vaatteet, tekstiilit ja tavarat. Nimitarrojen kiinnittäminen on nopeaa esimerkiksi pesuohjelappuihin ja ne kestävät konepesun!

Kätevillä nimitarroilla merkitset helposti lähes mitä tahansa ilman silittämisen tai ompelemisen vaivaa. Nimitarrat sopivat melkein mille tahansa materiaalille mikä kestäisi myös pyykin- tai astianpesukonetta. Voit liimata niitä lasten vaatteisiin, reppuihin, laukkuihin tai leluihin, eväsrasioihin tai harrastusvälineisiin. Varmistat tarran pysymisen valitsemalla liimauskohdaksi mahdollisimman tasaisen pinnan. Säilytä nimitarroja eteisessä ja vaatekaapin lähellä, niin liimaat nimet vaatteisiin helposti aina silloin kuin tarvetta on.

Tilaa ne lapsesi kuvalla/muotokuvalla, niin kaikki varmasti näkevät, kenelle vaate tai esine kuuluu. Voit saada nimilappuihisi myös kaikkein suosituimmat Disney-hahmot.

Testattu, täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3.
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
DIN EGEN STR.
PRO
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnittelusi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Koko max. 100x100mm:
x mm

Tyyppi:

Valitse määrä:

Valitse määrä:

Koko: 30 x 10 mm
Valitse tekstin väri:
Hinta (sisältää ALV:n) € Hinnat €
(Sisältävät ALV:n)


Faktat
  • Koko 13 x 30 mm pyöristetyillä kulmilla.
  • Testattu, täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3.
  • Nimitarrojen on testattu kestävän vähintään 30 pesukertaa 40 asteessa. Ne on testattu BS EN ISO6330 -pesutestillä riippumattomassa laboratoriossa.
  • Nämä nimitarrat eivät ole laminoituja, jottei niistä tulisi liian jäykkiä. Siksi tarrojen painatus saattaa kulua nopeasti jos tarra liimataan esimerkiksi kengän tai saappaan pohjaan. Tähän tarkoitukseen suosittelemmekin mieluummin laminoituja tarroja, joita voi tilata täältä:http://www.ikastetiketti.fi/osoitetarrat
  • © 2019 Disney
    © 2019 Disney/Pixar


Pysyvät parhaiten pesuohjelapuissa ja tasaisilla kankailla tai pinnoilla, kestävät konepesun.

Kaikki tekstit keskitetään.

Nimitarraan mahtuu korkeintaan 2 x 22 merkkiä.

Nimitarrojen on testattu kestävän vähintään 30 pesukertaa 40 asteessa. Ne on testattu BS EN ISO6330 -pesutestillä riippumattomassa laboratoriossa.

Yli 40:ssä asteessa pestäville vaatteille suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

 
5/5 - perustuen 3 arvostelua
Asiakkaidemme arviot:
Tauski, Kerava

Todella hyvä hinta-laatusuhde ja toimituskin tuli tuossa luvatussa kahdessa viikossa, vaikka varmasti koulun alussa ruuhkaa olikin :) Hyvä tuote -suosittelen!

Karoliina, Tampere

Todella hyviä ja käteviä lastenvaatteiden nimikointiin. On pysynyt kiinni normaaleissa 40 asteen pesuissa. Suosittelen!

Hanna, Järvenpää

Ihan huipputuote juomapullon, kirjojen yms. tavaroiden nimikoimiseen! Tarra kestää tiskikonepesuakin!


 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 3