facebook

Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä
Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä

Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä

  • Tarttuu hyvin vaatteisiin ja tavaroihin
  • Kestää pesua sekä astianpesukoneessa että pesukoneessa
  • Kemikaaliton, hyväksytty läheiseen kontaktiin ihon kanssa
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Nimikointi on helppoa nimitarroilla!

Nimitarrat ovat hyviä niin vaatteiden, tekstiilien kuin tavaroiden nimikoimiseen. Jos kuitenkin etsit pitempiaikaisempaa, pesua hyvin kestävää ratkaisua tekstiilien nimikoimiseen, suosittelemme tutustumaan silitettäviin nimilappuihimme:
Silitettävät nimilaput

Katosivatko lapsen vaatteet tai tavarat? Ota avuksesi helpot liimattavat nimitarrat. Nimitarrat sopivat moneen käyttöön, sillä niillä nimikoit helposti kaikki vaatteet, tekstiilit ja tavarat. Nimitarrojen kiinnittäminen on nopeaa esimerkiksi pesuohjelappuihin ja ne kestävät konepesun!

Kätevillä nimitarroilla merkitset helposti lähes mitä tahansa ilman silittämisen tai ompelemisen vaivaa. Nimitarrat sopivat melkein mille tahansa materiaalille mikä kestäisi myös pyykin- tai astianpesukonetta. Voit liimata niitä lasten vaatteisiin, reppuihin, laukkuihin tai leluihin, eväsrasioihin tai harrastusvälineisiin. Varmistat tarran pysymisen valitsemalla liimauskohdaksi mahdollisimman tasaisen pinnan. Säilytä nimitarroja eteisessä ja vaatekaapin lähellä, niin liimaat nimet vaatteisiin helposti aina silloin kuin tarvetta on.

Tilaa ne lapsesi kuvalla/muotokuvalla, niin kaikki varmasti näkevät, kenelle vaate tai esine kuuluu. Voit saada nimilappuihisi myös kaikkein suosituimmat Disney-hahmot.

Testattu, täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3.
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
DIN EGEN STR.
PRO
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnittelusi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm Huom.! Mitat ovat millimetreinä.

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Koko max. 100x100mm:
x mm

Tyyppi:

Valitse määrä:

Valitse määrä:

Koko: 30 x 13 mm
Valitse tekstin väri: