Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716546480 
0

Nimitarrat - ei ompelua tai silitystä

  • Tarttuu hyvin vaatteisiin
  • Kestää pesua että pesukoneessa
  • Ei ompelua tai silitystä
Toimitettu sinulle: 29 toukokuu-3 kesäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Nimikointi on helppoa nimitarroilla!

Nimitarrat ovat hyviä niin vaatteiden, tekstiilien kuin tavaroiden nimikoimiseen. Jos kuitenkin etsit pitempiaikaisempaa, pesua hyvin kestävää ratkaisua tekstiilien nimikoimiseen, suosittelemme tutustumaan silitettäviin nimilappuihimme:
Silitettävät nimilaput

Katosivatko lapsen vaatteet tai tavarat? Ota avuksesi helpot liimattavat nimitarrat. Nimitarrat sopivat moneen käyttöön, sillä niillä nimikoit helposti kaikki vaatteet, tekstiilit ja tavarat. Nimitarrojen kiinnittäminen on nopeaa esimerkiksi pesuohjelappuihin ja ne kestävät konepesun. Nimikointitarrat vaatteisiin on helppo ja nopea ratkaisu sinulle, joka haluat varmistaa ettei vaatteet ja tavarat katoa niin koulussa kuin harrastuksissakaan.

Kätevillä nimitarroilla merkitset helposti lähes mitä tahansa ilman silittämisen tai ompelemisen vaivaa. Vaatteiden nimikointitarrat sopivat melkein mille tahansa materiaalille mikä kestäisi myös pyykin- tai astianpesukonetta. Voit liimata niitä lasten vaatteisiin, reppuihin, laukkuihin tai leluihin, eväsrasioihin tai harrastusvälineisiin. Varmistat tarran pysymisen valitsemalla liimauskohdaksi mahdollisimman tasaisen pinnan. Säilytä nimitarroja eteisessä ja vaatekaapin lähellä, niin liimaat nimet vaatteisiin helposti aina silloin kuin tarvetta on.

Tilaa ne lapsesi kuvalla/muotokuvalla, niin kaikki varmasti näkevät, kenelle vaate tai esine kuuluu. Nimkointitarrat lastenvaatteisiin auttavat myös perheen pienimpiä tunnistamaan nopeasti omat tavaransa nimitarrojen avulla.

Testattu, täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3.
Tarjoamme myös

Nimitarrat
Vakio / suorakulmainen

Suunnittele itsesi ja katso hinnat
Nimitarrat, jotka on suunniteltu vapaasti omalla mallisi
Suunnittele itsesi ja katso hinnat
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Koko max. 100x100mm:
x mm

Tyyppi:

Valitse määrä:

Valitse määrä:

Koko: 30 x 13 mm
Valitse tekstin väri:
Valitse kuva:
Tarrasi
Hinta (sisältää ALV:n) € Hinta (sisältää ALV:n) €


Näin käytät nimitarroja


Nimitarrat vaatteisiin valmistetaan pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joten et huomaa niitä, kun ne on kiinnitetty vaatteisiin. Nimimerkit asetetaan vaatteisiin aivan kuten tavallisetkin tarralaput. Irrota merkki arkista ja paina liimapuoli kiinni vaatteeseen. On tärkeää, että asetat Nimitarran aina vaatteen sisällä olevaan tuotemerkki- tai pesuohjelappuun. Jos kiinnität nimitarran suoraan vaatteeseen, se saattaa irrota nopeasti, sillä vaatteen kangas joustaa. Voit pestä vaatteen tavalliseen tapaasi 24 tuntia kiinnittämisen jälkeen.

Suosittelemme, että peset nimitarroilla varustetut vaatteet korkeintaan 40 asteessa. Voit huoletta kuivattaa vaatteet kuivausrummussa. Huomioi kuitenkin, että jos vaatetta kuivataan kuivausrummussa usein, nimitarra kuluu nopeammin. Oma nimitarra vaatteeseen on oiva ratkaisu nimikoida omat tavarat huolettomasti ja kätevästi.

Kestävät ja edulliset nimitarrat löydät Ikastin laajasta valikoimasta.

Miksi Nimitarran käyttö kannattaa?
Lasten aloittaessa päiväkodin tai koulun useimmat vanhemmat huomaavat, että vaatteita katoaa usein. Päivän mittaan vaatteet kastuvat tai likaantuvat, tai sitten niistä tulee liian lämpimiä. Kun lapsi riisuu vaatteensa, hän ei useinkaan muista laittaa niitä oikeaan paikkaan. Tarrat lastenvaatteisiin kiinnitettynä auttaa huomattavasti vaatekappaleiden löytämistä oikealle omistajalle ja helpottaa myös päiväkotien sekä koulujen löytötavaroiden jäljittämistä.
Myös vanhusten vaatteiden nimikointi onnistuu helposti ja vaivattomasti asettamalla niihin tarrat nimellä. Tämä helpottaa esimerkiksi hoitokodissa asuvien vanhuksien vaatteiden ja muiden esineiden palautumista omistajalleen. Myös muistisairaan ihmisen elämää voi helpottaa liimaamalla pienet nimitarrat eri asioihin ja vaatteisiin.

Yhtäkkiä lattialla on suuri vaatekasa ilman omistajaa, eivätkä opettajatkaan tiedä, kenen ne ovat. Kun niissä on nimi (ja puhelinnumero), lapsia hoitavien aikuisten on paljon helpompi erottaa vaatteet toisistaan ja auttaa lastasi saamaan oikeat vaatteet mukaan kotiin. Lapsen talvitakin tai pipon kadottaminen tulee kalliiksi, jos joudut ostamaan uuden.

Kun hankit nimitarroja vaatteisiin, niiden oikean omistajan löytäminen on paljon helpompaa. Isommat lapset oppivat nopeasti tunnistamaan oman nimitarransa, ja se, että he pystyvät pitämään omat tavaransa järjestystä lisää lastesi itsenäisyyttä. Tarralaput vaatteisiin onkin oiva keino saada hukkuneet vaatteet oikealle omistajalle nopeasti. Vaatetarra on myös pesunkestävä ja helposti kiinnitettävä, joka helpottaa vaatteiden nimikointia.


Voinko käyttää nimitarroja muuhunkin kuin vaatteisiin?
Kyllä! Nimitarrat toimivat todella hyvin useissa muissakin esineissä kuin vaatteissa. Nimitarroja on nähty leluissa, eväsarasioissa, koulurepuissa, juomapulloissa, latureissa, iPadeissa, älypuhelimissa, jalkapalloissa, balettikengissä ja monissa muissakin tavaroissa. Jos merkitset eväsrasiat ja juomapullot, voit tietysti pestä ne tavalliseen tapaan astianpesukoneessa. Lasten nimitarrat helpottavat tavaroiden palautumista takaisin omistajalleen huomattavasti ja tästä syystä nimitarrat lapselle on oiva tapa välttää tiettyjen tavaroiden ostoa lapselle montaa kertaa, mikäli ne unohtuvat milloin minnekin.


Mikä erottaa Nimitarrat muista nimilapuista?Nimitarrat ovat pieniä, 30x13 mm:n kokoisia tarroja. Nimitarrat on kehitetty erityisesti vaatteisiin kiinnitettäviksi. Aivan samalla tavoin, kuin kenties tiedät muiden nimilappujen toimivan. Nimitarrat ovat kuitenkin hiukan erilaisia. Me Ikast Etiketillä arvostamme korkeaa laatua ja ainutlaatuista muotoilua. Ikast Etiketiltä ostamasi nimitarrat ovat ainoita Suomessa, jotka on hyväksytty lelustandardin EN 71-3 mukaisesti.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että riippumattoman osapuolen tekemissä testeissä on tutkittu, päästävätkö ne vaarallisia aineita. Eivät päästä. Eivät suorassa ihokontaktissa eikä edes silloin, jos lapsi laittaa nimitarran suuhunsa.

Kun ostat nimitarrasi Ikast Etiketiltä, sinulla on lisäksi todella suuret mahdollisuudet muotoilla lappusi itse. Voimme painaa Nimitarrasi väreissä ja erittäin korkealla terävyydellä, joten saat persoonalliset nimitarrat, ja voit ladata niihin esimerkiksi oman kuvasi. Muut värilliset nimilaput on painettu mahdollisesti haitallisella UV-painolla. Me haluamme, että nimitarramme ovat turvallisia tuottaa ja käyttää. Siksi Ikast Etiketin nimitarrat painetaan biologisesti hajoavalla musteella.

Voit nähdä erilaisten nimitarrojemme valikoiman tästä.

Tästä löydät nimilappujemme täyden valikoiman.

Pysyvät parhaiten pesuohjelapuissa ja tasaisilla kankailla tai pinnoilla, kestävät konepesun.

Kaikki tekstit keskitetään.

Nimitarraan mahtuu korkeintaan 2 x 22 merkkiä.

Nimitarrojen on testattu kestävän vähintään 30 pesukertaa 40 asteessa. Ne on testattu BS EN ISO6330 -pesutestillä riippumattomassa laboratoriossa.

Yli 40:ssä asteessa pestäville vaatteille suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

Ikast Etiketti helpottaa arkea NimimerkilläIkast Etiketti helpottaa arkea. Perheen arki helpottuu Nimimerkillä.
Nimimerkki on kätevä pieni tarra, jonka voit kiinnittää kaikkeen vaatteista esineisiin.

Nimimerkillä autat lastasi kohti laajempaa omatoimisuutta. Kun asetat lapsesi vaatteisiin tai tavaroihin Nimimerkin, lapsi tunnistaa ne helposti omikseen. Siten lapsi oppii nopeasti erottamaan omat tavaransa samassa kaapissa olevista muitten lasten tavaroista.

Nimimerkin avulla jopa pienet lapset voivat oppia tunnistamaan tavaransa: Sijoita Nimimerkkiin hahmo, jolloin lapsi tunnistaa helpot omat tavaransa, vaikkei hän osaisikaan lukea. Kuva voi olla esim. sama kuin lapsen päiväkodin vaatelokerossa oleva hahmo. Voit myös valita jonkin niistä lukuisista upeista hahmoista, joita löydät kotisivuiltamme.

Nimilaput - FAQ


Mitä nimilaput ovat?

Nimilaput ovat pieniä, itseliimautuvia ja nimellä varustettuja tarroja, joita voit kiinnittää omistamiisi tavaroihin. Nimilappuja käytetään varsinkin lapsiperheissä lasten vaatteiden merkitsemiseen, Nimilappuja voi sijoittaa myös leluihin, polkupyöriin, kypäriin, eväsrasioihin ja moniin muihin esineisiin. Kun vaatteissa ja muissa esineissä on nimi, varhaiskasvattajien ja vanhempien on paljon helpompi tietää, kenelle mikin esine kuuluu. Myös aikuiset käyttävät nimilappuja halutessaan pitää erityistä huolta tavaroistaan. Nimilappuja on useita erilaisia, kuten voit tällä sivulla nähdä.

Miten nimilaput kiinnitetään vaatteisiin?

Kun haluat kiinnittää vaatteisiin nimilappuja, sinun on aina noudatettava joitain perussääntöjä saadaksesi hyvän ja pysyvän tuloksen.

Sijoita nimilaput aina johonkin vaatteiden merkintälapuista. Kyseessä voi olla niskassa tai vyötäisillä oleva lappu tai pesuohjelappu. Kun kiinnität nimilaput niihin, ne pysyvät paikallaan PALJON PAREMMIN, eivätkä irtoa.

Odota vähintään 24 tuntia ennen kuin peset vaatteen, jossa on uusi nimilappu. Vihje: Pese uudet vaatteet ennen kuin sijoitat niihin nimilapun.

Miten nimilaput irrotetaan vaatteista?

Itseliimautuvien nimilappujen irrottaminen vaatteista ei ole vaikeaa. Jos olet käyttänyt nimilappujamme, voit irrottaa ne sormella reunasta ja vetää ne varovasti irti. Mitä pitempään nimilappu on ollut vaatteessa, sitä suurempi on liimajäämien riski. Nämä liimajäämät katoavat muutaman pesukerran aikana.

Miten nimilappuja käytetään?

Jos valitset suosituimman tyyppiset nimilaput, käytät niitä aivan kuin tavallisia tarroja.

Irrota nimilappu arkista. Saat sen irti varovasti kynnellä vetämällä, mutta varo, ettei nimilappu liimaudu liikaa sormiisi.

Nimilaput vaatteisiin:
Jos nimilappuja käytetään vaatteisiin, sinun kannattaa aina kiinnittää ne vaatteen merkintälappuun tai johonkin muuhun kohtaan, missä kangas ei veny.

Kun merkki on ollut paikallaan 24 tunnin ajan, voit pestä vaatteen tavalliseen tapaan. Ota kuitenkin huomioon, että pesu yli 40 asteessa ja toistuva rumpukuivaaminen kuluttaa nimilappua nopeammin kuin pesu alhaisessa lämpötilassa ja ilmakuivaaminen.

Mihin voin käyttää nimilappuja?

Voit käyttää nimilappuja (lähes) kaikkeen. se, mitä me Ikast Etiketillä kutsumme Nimilapuksi™ on pieni tarra. Nimilappu sopii erityisen hyvin vaatteisiin, koska se on konepesunkestävä. Nimilappu kestää lisäksi myös astianpesukonetta, joten moni käyttää näitä käteviä nimilappuja myös eväsrasioissa ja juomapulloissa.

Käytä nimilappuja kaikissa esineissä, joihin haluat nimen.

Itseliimautuvien nimilappujen lisäksi Ikast Etiketillä on myös eri tyyppisiä nimilappuja. Tutustu silitettäviin nimilappuihimme, säästöpaketteihimme, nimikointinauhoihimme tai tekstiilikynän käyttöön vaatteiden merkitsemiseksi.
 

Faktat

  • Koko 13 x 30 mm pyöristetyillä kulmilla.
  • Testattu, täyttää lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3.
  • Nimitarrojen on testattu kestävän vähintään 30 pesukertaa 40 asteessa. Ne on testattu BS EN ISO6330 -pesutestillä riippumattomassa laboratoriossa.
  • Nämä nimitarrat eivät ole laminoituja, jottei niistä tulisi liian jäykkiä. Siksi tarrojen painatus saattaa kulua nopeasti jos tarra liimataan esimerkiksi kengän tai saappaan pohjaan. Tähän tarkoitukseen suosittelemmekin mieluummin laminoituja tarroja, joita voi tilata täältä:http://www.ikastetiketti.fi/osoitetarrat
  • Katso videomme, 'Kuinka saada suurempi teksti.'


Lisää kuva Nimitarroihisi


Kun Nimitarroissasi on lapsesi kuva, lapsen on entistäkin helpompaa tunnistaa vaatteensa ja kaikki muut Nimitarralla merkitsemäsi tavarat. Myös varhaiskasvattajat ja muut lapset tunnistavat lapsesi tavarat helpommin. Aina ei ole helppoa muistaa, kuka kukin on, kun ryhmässä on kolme muutakin Anttia tai Annia - tai jos lapsi ei ole vielä oppinut lukemaan. Lapsista on usein myös hauskaa, että heidän vaatteissaan on heidän oma kuvansa.

Seuraavia vinkkejä hyödyntämällä saat parhaat kuvalliset Nimitarrat:

- Valitse valoisa kuva. Valoisa kuvaa antaa parhaan tuloksen, kun painamme Nimitarrat.

- Rajaa kuva mahdollisimman läheltä. Upeimmissa Nimitarroissa näkyvät vain kasvot. Muista, että tarrat eivät ole kovin suuria, eli jos valitset lapsestasi kokovartalokuvan, kasvot ei ehkä näy selkeästi eikä lasta voi tunnistaa.

- Voit myös ladata kuvan lapsesi lemmikkieläimestä. Se ei ehkä auta muita löytämään lapsesi tavaroita, mutta se ilahduttaa taatusti lastasi ja luo vahvan tunnistuksen.

Miksi Nimitarraan on hyvä liittää puhelinnumero?

Useimmat asiakkaistamme kirjoittavat Nimitarroihin sekä nimen että puhelinnumeron. Se on kätevää, jos lapsi onnettomuudekseen unohtaa takkinsa markettiin, leikkimaahan tai kirjastoon. Löytäjän on silloin helppo soittaa tai tekstata teille ja kertoa,missä takki on. Jotkut vanhemmat haluavat vaatteisiin kaksi puhelinnumeroa, mutta muista, että merkit ovat kooltaan vain 30x13 mm, joten tekstimäärän kasvaessa myös merkkikoko pienenee. Siksi kannattaa harkita, että riittäisikö vain yksi puhelinnumero.


 
Asiakkaidemme arviot:
Tauski, Kerava

Todella hyvä hinta-laatusuhde ja toimituskin tuli tuossa luvatussa kahdessa viikossa, vaikka varmasti koulun alussa ruuhkaa olikin :) Hyvä tuote -suosittelen!

Karoliina, Tampere

Todella hyviä ja käteviä lastenvaatteiden nimikointiin. On pysynyt kiinni normaaleissa 40 asteen pesuissa. Suosittelen!

Hanna, Järvenpää

Ihan huipputuote juomapullon, kirjojen yms. tavaroiden nimikoimiseen! Tarra kestää tiskikonepesuakin!


 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 3