Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721676739 
0

Pulloetiketit

 • Suunnittele omat etiketit pulloihin sekä viinipullon etiketit
 • Tarraetiketit olut-, viini-, snapsi- tai mehupulloihin
 • Alkaen 5 kpl
Toimitettu sinulle: 25-30 heinäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Etiketit pulloihin - kotona tehdylle oluelle, viinille tai mehulle

Teetkö itse mehua, olutta, snapseja tai viiniä? Pullotarroilla viimeistelet kotona pullotetut juomat. Etiketit ovat mattapintaisia ja kestävät kosteutta ja niitä voidaan säilyttää jääkaapissa. Etiketti pulloon on helppo tapa nimikoida mitä se sisältää. Viinipullon etiketit auttavat merkkaamaan erilaiset pullot toisistaan ja tuomaan tunnelmaa esimerkiksi oman viinin tekemiseen. Vain mielikuvitus on rajanasi mitä keksitkään! Kustomoi oma viinisi ja lisää etikettitarra pulloon. Myös olutpullon etiketti tuo omaan olueen luksuksen tunnetta kerrakseen.

Voit ladata oman kuvan ja tehdä pulloetikettejä esimerkiksi häihin, ristiäisiin/nimiäisiin, syntymäpäiville tai merkkipäiville yms. Pullot tuovat persoonallisen säväyksen juhlaan, ja mikset käyttäisi niitä vaikka koristeena, jos ne kuitenkin ovat esillä juhlissa.

Voit valita haluatko käyttää verkkosivullamme olevia malleja vai haluatko suunnitella omat etikettisi alusta alkaen. Voit myös ladata omia kuvatiedostoja.

Tutki tarrojemme ja etikettiemme koko valikoimaa.
Tarjoamme myös

Tarrat, jotka on suunniteltu vapaasti omalla mallisi
Suunnittele itsesi ja katso hinnat
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse koko:
Valitse määrä:
Valitse tekstin väri:
Valitse kuva:
Valitse tausta:


 
Tarrasi
Hinta (sisältää ALV:n) €


Pulloetikettimme on tehty vahvasta mattapintaisesta materiaalista ja etiketit pysyvät pulloissa pitkään ilman että painatus kuluu tai häviää. Etiketit kestävät kosteutta, mutta niitä ei voi pestä astianpesukoneessa. Jos tarvitset tarroja, jotka kestävät konepesua, valitse vinyylitarrat.

Pulloihin liimattavat tarrat helpottavat erottamaan itsetehdyt snapsit, viinit ja mehut toisistaan, etenkin jos käytät tummia pulloja. Jos haluat tehdä ainesosaluettelon, voit tehdä kaksi erilaista tarraa ja liimata ainesosat pullon toiselle puolelle.

Toteuta siis ideasi ja valmista esimerkiksi mehua, viiniä tai olutta kotonasi ja koristele pullot kauniilla etiketeillä. Olutpullon etiketti on helppo tapa tehdä omasta oluestasi tunnistettava. Myös viinipulloetiketit tuovat viinillesi oman ilmeen.


 

Faktat

 • Voit käyttää valmiita malleja verkkosivultamme tai suunnitella täysin omat tarrasi. Hauska etiketti pulloon tuo huumoria niin arkeen kuin juhlaan juomia tarjoiltaessa.
 • Otathan huomioon, että läpinäkyvissä tarroissa voi olla ainoastaan mustaa tekstiä, et voi ladata kuvaa läpinäkyviin tarroihin.
 • Liimaa pulloetiketti itse tekemääsi snapsiin, viiniin, olueen tai mehuun. Myös viinipullon etiketti on helposti toteutettavissa kauttamme.
 • Pullotarra viimeistelee itse tehdyn juoman. Suunnittele omat pulloetiketit seuraaviin juhliisi ja valitse etikettiin juhlakalun kuva. Saat tuunattua hienon lahjan kun liimaat etiketin itsetehtyä juomaa sisältävään pulloon
 • Suunnittelet pulloihin tarrat, jotka sopivat pullon sisältöön. Jos olet esimerkiksi tehnyt omenamehua, voit valita tarraan omenan kuvan.
 • Jos aiot myydä omaa olutta tai viiniä, tutustuthan voimassa olevaan lainsäädäntöön, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot etiketteihin. Hyvin suunniteltu olutetiketti pullossa lisää tunnistettavuutta tuotteellesi.
 • Pullotarrat on helppo irrottaa, jos haluat käyttää ne uudelleen ja säästää seuraavaan kertaan
 • Etikettitarra pulloon kestää kosteutta.
 • Tilaa oma etiketti pulloon nyt helposti ja nopeasti Ikastin kautta! Pullon etiketti on tärkeä osa sekä pullon esteettistä olemusta mutta myös tärkeä tieto sen käyttäjälle mitä se sisältää.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

5/5 1
Olemme avoinna koko kesän