facebook

Pulloetiketit
Pulloetiketit

Pulloetiketit

 • Suunnittele omat etiketit pulloihin
 • Tarraetiketit olut-, viini-, snapsi- tai mehupulloihin
 • Alkaen 5 kpl
Toimitusaika: 3 - 7 työpäivää
Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Etiketit pulloihin ? kotona tehdylle oluelle, viinille tai mehulle

Teetkö itse mehua, olutta, snapseja tai viiniä? Pullotarroilla viimeistelet kotona pullotetut juomat. Etiketit ovat mattapintaisia ja kestävät kosteutta ja niitä voidaan säilyttää jääkaapissa.
Voit ladata oman kuvan ja tehdä pulloetikettejä esimerkiksi häihin, ristiäisiin/ nimiäisiin, syntymäpäiville tai merkkipäiville yms. Pullot tuovat persoonallisen säväyksen juhlaan, ja mikset käyttäisi niitä vaikka koristeena, jos ne kuitenkin ovat esillä juhlissa.
Voit valita haluatko käyttää verkkosivullamme olevia malleja vai haluatko suunnitella omat etikettisi alusta alkaen. Voit myös ladata omia kuvatiedostoja.
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Hinta (sisältää ALV:n) €

Pulloetikettimme on tehty vahvasta mattapintaisesta materiaalista ja etiketit pysyvät pulloissa pitkään ilman että painatus kuluu tai häviää. Etiketit kestävät kosteutta, mutta niitä ei voi pestä astianpesukoneessa. Jos tarvitset tarroja, jotka kestävät konepesua, valitse vinyylitarrat.
Pulloihin liimattavat tarrat helpottavat erottamaan itsetehdyt snapsit, viinit ja mehut toisistaan, etenkin jos käytät tummia pulloja. Jos haluat tehdä ainesosaluettelon, voit tehdä kaksi erilaista tarraa ja liimata ainesosat pullon toiselle puolelle.


 

Faktat
 • Voit käyttää valmiita malleja verkkosivultamme tai suunnitella täysin omat tarrasi.
 • Otathan huomioon, että läpinäkyvissä tarroissa voi olla ainoastaan mustaa tekstiä, et voi ladata kuvaa läpinäkyviin tarroihin.
 • Liimaa pulloetiketti itse tekemääsi snapsiin, viiniin, olueen tai mehuun.
 • Pullotarra viimeistelee itse tehdyn juuoman. Suunnittele omat pulloetiketit seuraaviin juhliisi ja valitse etikettiin juhlakalun kuva. Saat tuunattua hienon lahjan kun liimaat etiketin itsetehtyä juomaa sisältävään pulloon
 • Suunnittelet pulloihin tarrat, jotka sopivat pullon sisältöön. Jos olet esimerkiksi tehnyt omenamehua, voit valita tarraan omenan kuvan.
 • Jos aiot myydä omaa olutta tai viiniä, tutustuthan voimassa olevaan lainsäädäntöön, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot etiketteihin.
 • Pullotarrat on helppo irrottaa, jos haluat käyttää ne uudelleen ja säästää seuraavaan kertaan
 • Etiketit kestävät kosteutta


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1