facebook

Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman
Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman

Paperiset rannekkeet kuviolla tai ilman

 • Nopea toimitus
 • Painatuksella tai ilman
 • Halvin hinta. Alk. 10 kpl erissä
Toimitusaika: Heti postiin
Toimitusaika
Tuotteita on varastossamme. Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen kello 14:ta, ne lähetetään samana päivänä. Kun tilauksesi on pakattu ja lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostilla.

Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Paperiset rannekkeet markkinoiden parasta laatua!

Paperiset rannekkeet ovat loistava ratkaisu silloin, kun tarvitset halpoja ja tehokkaita rannekkeita. Nämä paperiset rannekkeet sopivat monenlaisiin tapahtumiin erinomaisten kustomointimahdollisuuksiensa ja toimitusaikojensa ansiosta. Kun tarvitset rannekkeita nopeasti ilman omaa painatusta, lähetämme ne suoraan varastosta ja tilaaminenkin onnistuu suoraan tältä sivulta.

Paperiset rannekkeet ovat loistava ja edullinen tuote, joka sopii erinomaisesti sisäänpääsyn valvontaan. Nämä paperiset rannekkeet ovat myös todella mukavia ranteessa ja niitä ei voi irrottaa repimättä, jolloin väärinkäytösten mahdollisuus on hyvin pieni.

Ilman painatusta tilattavat paperiset rannekkeet tai pelkällä tekstillä tilattavat rannekkeet voit tilata suoraan tältä sivulta. Mikäli haluat rannekkeeseen muuta painatusta, kuten oman logon tai kuvan, katso lisätiedot sivun alareunasta. Silloin tilaukset tehdään sahköpostitse osoitteeseen: info@ikastetiketti.fi
MALLIPOHJA
OMA KOKOSI
Festarirannekkeet +100 kpl.
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnitelmasi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Valitse tyyppi:
Kirjoita oma tekstisi:
Valitse tyyppi:
Valitse määrä:
Mix
Jos tilaat esimerkiksi 30 ranneketta, ja haluat 10 punaista, 10 vihreää ja 10 keltaista, kirjoita meille siitä tässä. Voit tilata jokaista väriä 10, 20, 30 jne kappaletta.
Muista myös laittaa ruksi yllä olevaan ruutuun:
Valitse kuva:
Tekstin vasemmalla puolella
Tekstin oikealla puolella
Kuva molemmille puolille
Hinta (sisältää ALV:n) €

Toimitusaika:
Paperiset rannekkeet ilman painatusta: Mikäli tilattu ennen klo 14, lähetetään samana päivänä.

Paperiset rannekkeet painatuksella: 3 - 6 työpäivää.

Jos tilaat halpoja "virhevalinta" -rannekeita, saat rannekkeita, joissa saattaa lukea esim. "HANDBALL DM 2012" tms., mutta kaikki rannekkeet ovat kuitenkin samanlaisia.

Logojen ja grafiikan painatuksessa hyväksytämme muutokset ennenkuin laitamme ne tuotantoon. Katso hinnat alta ja lähetä teksti ja logo yms. meilitse.


KYSY LISÄÄ - tarjous ilman sitoumuksia


Hinnat painatetulla logolla:
100 kpl0,30 €
500 kpl0,17 €
1000 kpl0,10 €
2000 kpl0,07 €
5000 kpl0,05 €Laadukkaat digikuvalla:
100 kpl0,57 €
500 kpl0,30 €
1000 kpl0,17 €
2000 kpl0,15 €
5000 kpl0,12 €


Painatettujen paperisten rannekkeiden toimitusaika on 1 viikkoa.

Aloituskustannukset: 30 € (kertakulu)

Huom. yritykset, järjestöt tms: hinnat painatetulla logolla eivät sisällä ALVia.

Paperiset rannekkeet on valmistettu kestävästä Tyvekistä, joka on todella vahva materiaali rannekkeisiin.

Nämä paperiset rannekkeet ovat uskomattoman helppoja kiinnittää eikä työkaluja tarvita.

Mallit


Lataa pdf malli:
Malli paperiset rannekkeet 19mm
Malli paperiset rannekkeet 24mm

 

Faktat
 • Alk. 10 kpl erät
 • Paperisten rannekkeiden koko on täysin muunneltavissa sekä aikuisten että lasten ranteisiin sopivaksi.
 • Saatavilla juoksevalla numeroinnilla ilman lisämaksua.
 • 20 eri standardiväriä.
 • Saatavilla 12, 19 ja 24 mm. levyisenä. Standardikoot 19 mm.
 • Turvallinen, näitä paperisia rannekkeita ei voi vaihtaa keskenään.
 • Tilaukset omalla painatuksella alkaen 100 kpl eristä. Painamme tekstiä mustalla, sinisellä, punaisella, valkoisella, liilalla, vihreällä tai vaaleanpunaisella.
 • Sopii mainiosti esimerkiksi Wanhojen tanssien tai penkkareiden jatkoille


 
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä

5/5 1