Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719087988 
0

Halvat muovikortit RFID- tai NFC-sirulla - osta ne täältä

  • Alkaen vain 100 kappaleen eristä
  • Saatavilla omalla designillasi
  • Kaikki sirut
Toimitettu sinulle: 8-16 heinäkuu
Saa hinta

RFID- tai NFC-kortit ovat useiden yritysten suosimia, ja niitä käytetään kulunvalvonnassa tai kahviloiden tai baarien maksuvälineinä.

Korteilla on lukemattomia mahdollisuuksia, ja tarjoamme lukuisia tapoja tehdä niiden toiminnoista ja muotoilusta juuri sinun tarpeitasi vastaavia. Voit saada kortteihin tavaramerkkisi/designisi, valokuvia, sarjanumerot - ja me painamme ne kaksipuolisesti.

Voimme toimittaa kaikki markkinoilla olevat sirut, mutta on kuitenkin tärkeää, että kerrot meille minkä sirun haluat kortteihisi.
 
LÄHETÄ PYYNTÖ - saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.
 
 
Yksikköhinta (FM1108) - 85x54mm:
100 kpl1,55 €
500 kpl6,50 €
1000 kpl0,50 €
5000 kpl0,35 €

Asemointiveloitus on 65 euroa/sivu; on hyvin tärkeää että tiedät, mitä sirua järjestelmäsi tukee.

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää RFID- tai NFC-korteista.

Löydä muut RFID-ratkaisumme tästä.

RFID-kortit omien toiveidenne mukaisesti


Kun yrityksesi tai yhdistyksesi tilaa RFID-kortteja Ikast Etiketiltä, tuotamme kortit aina teidän omien toiveidenne ja määrityksienne mukaisesti. Siten teillä on runsaasti mahdollisuuksia sopeuttaa RFID-korttinne niiden käyttötilanteeseen.

Ennen kaikkea meidän on saatava tietää, millaisen sirun toivotte kortteihinne. Meillä on lähtökohtaisesti varastossamme useimmat markkinoilla saatavilla olevat sirut. Sirun valintanne riippuu järjestelmästä, joka lukee uudet RFID-korttinne. Meidän on myös saatava tietää, pitääkö korteilla ladata tietoja ennen toimitusta vai onko korttien oltava ?tyhjiä?, jotta voisitte itse koodata ne.

Lisäksi tarvitsemme tiedot RFID-korttienne koosta. Vakiokoko on 85x54 mm, mutta jos haluatte toisen kokoisia RFID-kortteja, kertokaa se meille, ja me tuotamme ne.

Teillä on runsaasti mahdollisuuksia saada RFID-kortteihinne upea painatus, kuten esim. tuotekuvan tai syksyn värikkäät lehdet. Voitte siis huoletta käyttää runsaasti väriä suunnitellessanne uusia RFID-korttejanne. Jos jotain toivettanne ei voi täyttää, ilmoitamme siitä aina ennen kuin kortit menevät tuotantoon.

Jos haluatte korttinne täysin ilman painatusta tai logoja, toimitamme sellaisetkin mielellämme. Tiedämme joidenkin asiakkaiden pystyvän tarvittaessa painattaa korttinsa itse. Voi olla, että haluatte voida painaa tietoja vain toiselle puolelle korttia, esim. kun uusille työntekijöille tai jäsenille perustetaan uusia kortteja.

Muoviset RFID- tai NFC-sirukortit - FAQ


Mihin voin käyttää RFID-kortteja?

Voit käyttää RFID-kortteja monissa yhteyksissä. Me Ikast Etiketillä myymme RFID-kortteja monille yrityksille tapahtumajärjestäjille, jotka haluavat käyttää RFID-kortteja erilaisissa tilanteissa.

Avainkortit/avaimenperät:
Vaihda vanhanaikaiset avaimet avainkortteihin. Jos avainkortti katoaa, sen poistaminen käytöstä on paljon helpompaa kuin lukkojen vaihto. Avainkortit voidaan tehdä luottokorttikoossa, avaimenperinä tai ne voi muotoilla muulla tavoin. Avainkortteja käytetään monissa paikoissa, kuten hotelleissa, työpaikoilla ja fitness-keskuksissa.

Käyntikortit:
Käyntikortin ei tarvitse olla pahvia. Käytä RFID-korttia käyntikorttina. Kun käyntikortti asetetaan NFC-lukijalla varustetun älypuhelimen viereen, puhelin skannaa kortin tiedot ja vastaanottaja lähetetään suoraan verkkosivustolla, jossa on sinun CV:si.

Jäsen- ja etukortit:
Pitääkö jäsentesi rekisteröityä mennessään urheiluhalliisi? RFID-jäsenkortilla on helppo varmistaa, että vain jäsenillä on pääsy tiloihin. Monilla myymälöillä on etusopimuksia, joiden myötä heidän asiakkaansa voivat ansaita pisteitä. RFID- tai NFC-kortilla asiakkaiden käynnit ja ostot on helppo rekisteröidä.

Maksukortit:
Tunnet jo maksukorttisi. RFID-kortilla on helppo maksaa kaupoissa. Asiakkaasi voivat maksaa RFID-kortillaan muutenkin kuin tavallisen maksukortin tapaan. Voit käyttää RFID-korttia myös silloin, kun asiakkaasi haluavat ladata autonsa ja maksaa kausitilauksensa.

Miten RFID-kortti toimii?

RFID-kortin sisällä on mikrosiru ja antenni. RFID-kortilla ei sinänsä ole suurempaa arvoa, mutta yhdessä skannerin, lukijan, älypuhelimen tai tietokoneen kanssa RFID-kortista tulee arvokas, sillä se voi sisältää tietoja. Tietoja, joita yksikkö voi lukea.

Nämä tiedot voivat esimerkiksi avata ovia tai toimia maksuvälineenä. Vaikka itse RFID-kortti ei maksakaan paljon, se voi sisältää tietoja, jotka tekevät siitä arvokkaan.

Tavallisen RFID-kortin siruun ei ole kytketty energianlähdettä. Skanneri lähettää sen sijaan radiosignaalin antennin avulla. Radioaallot aktivoivat RFID-sirun, joka saa sähkömagneettista energiaa jonka avulla se voi lähettää dataa takaisin skanneriin.

Jotkut RFID-kortit kykenevät vain vastaanottamaan dataa, kun taas jotkut RFID-sirut voivat jatkuvasti kirjoittaa tietoja tunnisteeseen, jollaiseksi RFID-siruja myös kutsutaan.

Kuinka turvallinen RFID-kortti on?

Lähtökohtaisesti RFID-kortin käyttö ei anna syytä huoleen. Teknologia on läpikotaisin testattu, ja sitä käytetään joka ikinen päivä kautta maailman maksukorteissa, avainkorteissa ja paljon muussa. Jotkut uskovat, että rikolliset voivat varastaa dataa kulkemalla RFID-kortin omistajan ohi, mutta todellisuus fyysisen kortin varastamisen riski on paljon suurempi kuin sen riski, että ohi kulkeva rikollinen varastaa dataa skannerilla.

RFID-kortin etu on se, että se voi nopeasti kuolettaa, jos se katoaa tai varastetaan.

Miksi RFID-korttia kannattaa käyttää?

R-kortteja käytetään useissa yhteyksissä, ja niiden käytölle on useita hyviä syitä. Keräsimme tähän alle 3 hyvää syytä käyttää RFID-korttia käyttötilanteesta riippumatta.

Vapauta työntekijöidesi resursseja:
Työntekijöiltä vapautuu resursseja monissa paikoissa, joissa RFID-kortit otetaan käyttöön. RFID-korteilla vieraat voivat itse rekisteröidä saapumisensa (ja poistumisensa) Siten työntekijöillesi jää enemmän aikaa käyttää energiaansa henkilökohtaista palvelua tarvitsevien vieraiden palvelutason nostamiseen.

Paranna turvallisuutta ja valvontaa:
Sähköisellä kulunvalvonnalla vähennät inhimillisten virheiden riskiä. Lisäksi huijaaminen vaikeutuu, koska kulku rekisteröidään. Voit samalla kerätä tietoja asiakkaidesi käyttäytymisestä tai tehdä hyviä tarjouksia käyntimäärän ja aktiviteettien perusteella.

Asiakkaat saavat hyvän kokemuksen:
RFID-kortteja käytettäessä moni asiakas huomaa, ettei heidän enää tarvitse jonottaa tai odottaa vapaata työntekijää. Kun asiakas voi itse skannata RFID-korttinsa, hän pääsee helposti sisään ja ulos. Samalla työntekijäsi voivat antaa parempaa asiakaspalvelua, josta asiakas hyötyy. Lisäksi on helppo laatia tilastoja esim. siitä, milloin fitness-keskuksessa on ruuhkaa ja tehdä tarjouksia asiakkaille, jotka voivat tulla ruuhka-ajan ulkopuolella.


 

Faktat

  • Huomioi, jotta tilaamasi kortit toimisivat, järjestelmäsi on pystyttävä koodaamaan niitä ja lukemaan ne.
  • Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia suunnitella RFID-korttisi yrityksellesi parhaiten sopiviksi.
  • Korttimme sopivat hyvin kuntosalien kulunvalvontakorteiksi, jäsenkorteiksi, avainkorteiksi tai kahviloiden maksukorteiksi jne.
  • Voit tarpeen mukaan painattaa niihin työntekijöiden kuvan, nimen, tunnisteen jne.
  • Voimme tehdä ne myös ABS.materiaalista (PVC-vapaa) tai kierrätetystä materiaalista (PET)


Osta sirukorttisi Ikast EtiketiltäKun valitset Ikast Etiketin korttiesi toimittajaksi, tarjoamme niihin korkealaatuisia siruja kilpailukykyiseen hintaan. Emme myy skannereita tai kortinlukujärjestelmiä, mutta työntekijämme ovat toimittaneet sirukortteja jo vuosien ajan kaikenlaisille yrityksille ja monenlaisiin tapahtumiin, joissa sirukortteja käytetään päivittäin. Siten olemme keränneet runsaasti tietoa ja vankan asiantuntemuksen, jonka pohjalta voimme neuvoa sinua. Jos emme tiedä jotain asiaa, autamme sinua saamaan yhteyden yhteistyökumppaneihimme, joilta saat tarvitsemasi vastauksen. Olet siis varmoissa käsissä, kun otat yhteyttä myyntitiimiimme halutessasi ostaa Ikast sirukortteja Etiketiltä.

Haluatko sirukortteja, mutta toivot tavanomaisia muovikortteja parempaa tai erilaista laatua? Silloin voimme valmistaa kortit ABS-materiaalista (ilman PVC:tä) tai PET-materiaalista. PET valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista, jotka sulatetaan ja käytetään uusien tavaroiden tuotannossa, mukaan luettuna muoviset sirukortit. Tutustu ympäristöystävällisiin PET-sirukortteihin.

Jos haluat mieluiten välttää muovin käyttöä, voimme valmistaa korttisi useista eri puulajeista, kuten bambusta, seetripuusta tai koivusta. Tutustu puisiin sirukortteihimme.

Pitäisikö sen olla eksklusiivinen vai vain erilainen? Voimme myös tehdä kortteja metallista. Metallikortit voidaan varustaa myös sirulla kortin sisällä. On mahdollista saada erilaisia värejä valitessasi metallikortteja. Käytä metallikortteja jäsenkortteina ja erota jäsenet mustalla, hopealla ja kullalla. Voimme luoda metallikorttisi painatuksella tai laserkaiverruksella.

Kuten näet tästä yltä, tarjoamme sirukortteja useilla eri taajuuksilla ja erilaisilla siruilla.

Jos et löydä juuri sitä sirua, jota haluat käyttää korteissasi, kysy meiltä niistä, vaikka niitä ei olisikaan yleiskatsauksessamme.

Luottokortin kokoisten sirukorttien lisäksi toimitamme myös sekä RFID- että NFC-sirulla/tunnisteella varustettuja festarirannekkeita.
 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 1