Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719087319 
0

TOIMITUS FAQ

PALJONKO TOIMITUS JA KÄSITTELY MAKSAA IKASTETIKETTI.FI:LLÄ?
Me Ikastetiketti.fi:llä tarjoamme ilmaisen toimituksen ensimmäisen luokan lentopostina kaikille yli 18 € arvoisille verkko-ostoille. Voit myös valita jonkin toisen toimitustavoistamme ja suorittaa pienen maksun. Jos ostat alle 18 €, toimituskulut ovat alkaen 4 €. 

MITÄ TOIMITTAJAA KÄYTÄTTE?
Kun teet ostoksen Ikastetiketti.fi:ltä, voit valita näistä kuljetusyhtiöistä:

 • Postí
 • UPS

Ylivoimaisesti suurin osa lähettämistämme tuotteista pakataan huolellisesti kirjekuoriin, jotta postinjakaja voisi tuoda ne suoraan postilaatikkoosi. 

TOIMITUSAJAN PITUUS?
Kun tilaat IkastEtiketiti.fi:ltä huomaa, että jos olet tilannut itse muotoilemiasi tuotteita, meidän on ensiksi valmistettava tilauksesi. Toimitusaika saattaa siksi vaihdella tilaamistasi tuotteista riippuen. Voit nähdä koko toimitusajan (tilauksesi tuotantoaika mukaan luettuna) tilauksen eriteltyjen tuotteiden kohdalla. Voit nähdä arvioidun toimitusajan myös tilausvahvistuksestasi. Huomaathan, että me lähetämme yleensä kaikki tilatut tuotteet samalla kerralla, joten pisimmän toimitusajan vaativa tuote määritelle yhteisen toimitusajan.

Kuin tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, lähetämme sinulle sähköpostia. Toimitusaika riippuu valitusta kuljetusyhtiöstä, ja se voi vaihdella 1-6 päivän välillä. Näet arvioidun saapumisajan, kun valitset kuljetusyhtiön. 

Jos tilaat varastotuotteitamme, lähetämme ne aina samana päivänä, jos tilaat ennen klo 14.00.

Lähetämme sinulle aina sähköpostia, kun tilaat meiltä. 

MISSÄ PAKETTINI ON?

 • Toimitus kotiosoitteeseesi:
  Sinun kannattaa aina ensiksi tarkistaa postilaatikkosi. Jos tilauksesi ei ole siellä, soita meille ja autamme sinua löytämään sen. Jos tilauksesi on kadonnut, lähetämme sinulle tietysti uudet tuotteet veloituksetta. 
 • Toimitus yrityksille:
  Silloin tällöin näemme, että paketti ?katoaa? sekä suurissa että pienissä yrityksissä, mutta yleensä ne löytyvät. Paketti on usein toimitettu työtoverillesi, joka on kuitannut sen, joten kysy heiltä ennen kuin soitat meille. Jos työtoverisi eivät ole nähneet pakettia, sinun tietysti kannattaa soittaa meille, ja me autamme sinua jäljittämään sen. Varmista aina tilauksen yhteydessä, että olet kertonut paketin toimitusosoitteen selkeästi. On hyödyksi, jos ilmoitat osaston ja muistat syöttää tarkan osoitteen.
   
 • Pakettien toimitus noutopisteisiin:
  Jos tilauksesi toimitetaan noutopisteeseen, kuljetusyhtiö ilmoittaa sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä, milloin pakettisi on valmis noudettavaksi.
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua