Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721683251 
0

Tunnisterannekkeet

Tunnisterannekkeet ovat ihanteellisia lapsille ja muille, jotka tarvitsevat pikaista apua eksyttyään tai saatuaan sairauskohtauksen esim. sokeritaudin tai epilepsian johdosta. Tunnisteranneke sisältää tyypillisesti yhteyshenkilön puhelinnumeron ja tiedot sairauksista ja muista olosuhteista.

Lapsille annettavat tunnisterannekkeet ovat erityisen suosittuja silloin, kun perheet lähtevät lomalle, ostoskeskuksiin, huvipuistoihin jne. Voit kirjoittaa tietorannekkeisiin omat tietosi, ja ranneketta voi käyttää yhä uudelleen. Lasten tunnisterannekkeet ovat painettuja tai kudottuja rannekkeita, joiden pitäminen on miellyttävää useiden päivienkin ajan. Jos tarvitset huokean ratkaisun vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhlia varten, valitse paperiset tunnisterannekkeet.

Chat    

 

 
 •      Nopea kiinnittää
 •      Vedenkestävä
 •      Edullinen ja uudelleenkäytettävä
 
Hinta: Alk. 5,45 €
 •      Näkyvämpi esillepano
 •      Ammattimaiseen myyntiin
 •      Pöytäteline rannekkeille
 
Hinta: Alk. 65,00 €
 •      Oma design
 •      Uudelleenkäytettävä
 •      Pitää lapsesi tallella
 
Hinta: Alk. 499,00 €
 •      Eksynyt löytyy nopeammin
 •      Vähentää lomastressiä
 •      Voi kirjoittaa kuulakärkikynällä
 
Hinta: Alk. 6,70 €
(3/5 - perustuen 1 arvostelua)
 •      Joustava materiaali
 •      Säädettävä
 •      Pelkkä ranneke, ei laitetta
 
Hinta: Alk. 2,95 €
 •      Varmuuden vuoksi.
 •      Erinomaista laatua.
 •      Kestää koko loman.
 
Hinta: Alk. 23,75 €

Millainen tunnisteranneke sinun kannattaa valita?

Tunnisteranneke on kätevä ja huokea ratkaisu lapsellesi, kun olette päivä- tai lomaretkellä. Tunnisterannekkeen tyypin valinta riippuu perheesi tarpeista.

Seuraavassa voit lukea erilaisista tunnisterannekkeista, joita myös erityistä huolenpitoa tarvitsevat teinit tai aikuiset voivat käyttää.

Voit myös saada räätälöityjä, omalla logollasi varustettuja tietorannekkeita kiipeilypuistoosi, huvipuistoosi, teemapuistoosi, eläintarhaasi jne. Lue lisää räätälöidyistä tietorannekkeista.

Tietorannekkeet

Tietorannekkeet ovat uudelleen käytettäviä tunnisterannekkeita. Tietorannekkeissa on patentoitu turvalukitus, joka estää lapsia avaamasta ja sulkemasta rannekkeitaan itse. Kirjoitat nimesi ja puhelinnumerosi rannekkeeseen itse - käytä kuulakärkikynää tai lyijykynää. Tietorannekkeet sopivat parhaiten päiväretkille tai lyhyille lomille. Meillä on tämän tyyppisiä rannekkeita aina varastossa, ja voimme lähettää ne tilauspäivänä, jos tilaat ne arkisin ennen kello 1400. Tästä näet useita upeita muotoiluja, joissa on ihastuttavat motiivit, kuten Disneyn Prinsessat, Frozen - huurteinen seikkailu, Autot ja Aladdin.

Tunnisterannekkeet lapsille

Tunnisterannekkeet, joissa on painettuna nimi ovat luksusratkaisu lapsille, joiden tulee pitää niitä joka päivä koko loman ajan. Teksti on painettu suoraan rannekkeeseen, eikä se häviä edes uima-altaassa. Ranneke kuivuu nopeasti, kun lapsi tulee pois vedestä. Ranneke pysyy ranteessa, ja se on leikattava irti loman jälkeen. Suunnittelet itse omat rannekkeesi. Ranneketta ei voi käyttää uudelleen, mutta se voi olla ranteessa useita viikkoja. Toimitusaika on 11-15 päivää, joten muista tilata ajoissa, jos haluat tämän ratkaisun.

Lasten persoonalliset tunnisterannekkeet

Lasten persoonalliset tunnisterannekkeet ovat kudottuja rannekkeita. Rannekkeet tehdään pehmeästä Eco-Tex-sertifioidusta kudotusta polyesteristä. Tämän tyyppinen ranneke voi pysyä ranteessa useita kuukausia. Tämän tyyppisten tunnisterannekkeiden toimitusaika on 5-10 työpäivää. Valittavana on monta väriyhdistelmää ja lukuisia kirjasimia. Voit valita sekoituspaketin, jossa on eri värisiä rannekkeita.

Paperiset tunnisterannekkeet

Paperiset tunnisterannekkeet ovat halvin ja kätevin ratkaisu, kun tarvitset rannekkeet suurelle lapsijoukolle esimerkiksi päiväkodissa tai syntymäpäiväjuhlissa. Rannekkeet on tehty samasta kulutusta kestävästä materiaalista kuin paperiset rannekkeetkin. Tämän tyyppisiä tunnisterannekkeita ei voi käyttää uudelleen, mutta ne pysyvät hyvin ranteessa muutaman päivän (ja jopa yhden viikon). Saatuasi rannekkeet, kirjoitat nimet, puhelinnumerot ja muut tiedot niihin itse. Jos tilaat arkipäivänä ennen kello 1400, lähetämme ne samana päivänä. Paperiset rannekkeet toimitetaan 5:n tai 10:nen kappaleen pakkauksissa. Voit saada neutraaleja rannekkeita tai valita monista eri väreistä. 

Räätälöidyt tietorannekkeet

Räätälöidyt tietorannekkeet on tarkoitettu yrityksille ja järjestöille, jotka haluavat varmistaa, että perheet tuntevat olevansa turvassa huvipuistoissa, teemapuistoissa, kiipeilykeskuksissa, eläintarhoissa jne. Voit saada tietorannekkeita, joissa on oma tekstisi ja logosi. Lahjoita ne ilmaiseksi tai myy ne.

Joustavat GPS- ja avunpyyntörannekkeet

Haluatko vammaisten tai vanhusten käyttöön rannekkeen, jossa on GPS-paikannin ja hätäpainike? Silloin tämä joustava GPS-ranneke on täydellinen ratkaisu.

 

Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua