Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719082468 
0

Brodeeratut kangasmerkit ja haalarimerkit

  • Omalla kuvallasi ja tekstilläsi
  • Merkkiin saa jopa 8:aa väriä
  • Erittäin yksityiskohtainen!
Toimitettu sinulle: 8-16 heinäkuu

Laadukkaat brodeeratut kangasmerkit alk. 50 kpl erissä

Etsitkö laadukkaita kangasmerkkejä tai haalarimerkkejä tapahtumiin, sponsorointiin tai opiskelijahaalareihin? Tai hihamerkkejä työvaatteisiin tai urheilujoukkueen asuihin? Ikastilta saat haalarimerkit verkosta helposti ja nopeasti. Kangasmerkki omalla tekstillä onnistuu Ikastilta käden käänteessä!

Meiltä saat oman designisi mukaiset laadukkaat kangasmerkit, hihamerkit ja haalarimerkit, joihin voidaan tarvittaessa lisätä erittäin paljon yksityiskohtia. Siisteillä kangasmerkeillä yksilöit tyylikkäästi esimerkiksi työvaatteet, opiskelijahaalarit, harrastusseuran ja urheilujoukkueen vaatteet tai vaikka ihan vain omat takkisi ja laukkusi tyylikkäästi.

Kangasmerkkimme, hihamerkkimme ja haalarimerkkimme ovat omasta tekstistäsi ja kuvastasi brodeerattuja ja kudottuja merkkejä. Kangasmerkkien vähimmäistilaus on vain 50 kpl, joten pienemmätkin tilaukset onnistuvat.

Yksilöllinen hihamerkki, haalarimerkki tai kangasmerkki on tyylikäs tapa erottua! Brodeerattu merkki sopii erilaisiin merkintätarkoituksiin loistavasti.

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso valittuja labels.

Kun tilaat verkossa, kaikki brodeeratut kangasmerkit toimitetaan brodeeratuilla reunoilla. Sovitamme reunojen muotoilun itse merkin muotoiluun. Jos sinulla on erityisiä toiveita, määrittele ne kassan kommenttikentässä, tai ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse heti tilauksesi jättämisen jälkeen.
OMA KOKOSI
Määrä ja tyyppi:
Valitse määrä:
kpl


Tyyppi: (Huom: Suunnittelusi alkaa alusta jos vaihdat tyyppiä)

Koko:
mm mm Huom.! Mitat ovat millimetreinä.

Muista painaa "Valitse"

Tausta:
Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3