Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Nimikointinauhat omalla tekstillä

 • Omalla tekstilläsi
 • Nopea toimitus
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Toimitusaika: 6 - 10 työpäivää
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €

Kiinnitä nimikointinauhat tekstiileihin!

Kustomoi tai nimikoi käsityöt, neuleet, vaatteet ja ompelutyöt kudotuilla nimikointinauhoillamme. Nimikointinauhoihin voit valita mielesi mukaiset mallit, tekstit ja väriyhdistelmät. Nämä nimikointinauhat ovat pysyviä ja kestävät kovempaakin kulutusta. Nimikointinauha kiinnitetään vaatteeseen ompelemalla.

Laadukkailla kudotuilla nimikointinauhoilla kustomoit ja nimikoit vaatteet, käsityöt, neuleet.. tai mitä keksitkään!

Etsitkö isompia kangasmerkkejä? Katso kudotut kangasmerkit.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiointi takaa, että niminauha ei sisällä terveydelle haitallisia aineita, joten voit huoletta kiinnittää ne lapsesi vaatteisiin.

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso valittuja labels.

Hinta (sisältää ALV:n) €

Lisä kudotut nimikointinauhat luoviin projekteihisi


Kudotuilla nimikointinauhoilla teet kankaiset merkkilaput luoviin projekteihisi helposti ja huokeasti. Huolimatta siitä, teetkö ompelutyötä, kudot, huovutat tai virkkaat, valmiin työn merkitseminen antaa uskomattoman hienon tunteen. Luomuksiisi kiinnitetty kudottu nimikointinauha on kuin projektiisi liitetty käyntikortti - varsinkin silloin, kun lahjoitat vaatteita, käsilaukkuja tai muita varusteita ystävillesi ja perheellesi, sillä se muistuttaa heitä sinusta, joka on työskennellyt näiden lahjojen parissa tunteja.

Uudet muotoilijat tai luovat ihmiset, jotka myyvät tuotteitaan harrastustasolla haluavat yleensä pitää kustannukset alhaalla ja valitsevat siksi usein kudotut nimikointinauhat ammattikäyttöön tarkoitettujen, kankaisten ja kudottujen nimilappujemme sijaan. Voimme pitää kudottujen nimikointinauhojemme kustannukset alhaisena, sillä meillä on kiinteä valikoima värejä, kirjasimia ja kuvia, joita voimme kutoa kudottuihin nimikointinauhoihin. Valitse itse värien ja kirjasinten yhdistelmä ja päätä, haluatko kudottuihin nimikointinauhoihisi yhden vai useampia kuvia.

Voit tietysti valita itse senkin, mitä kudottuihin nimikointinauhoihisi kirjoitetaan
Jotkut haluavat kudottuihin nimikointinauhoihinsa nimensä, alkukirjaimensa tai tittelinsä, toiset taas pitävät muotoilusta "Tekijä...", "Suunnittelija...", "Mummon kutoma" tai tekstistä kuten "Tämän tekeminen kesti ikuisuuden" ja "Rakkaudella kierrätetty. Toiset taas haluavat käyttää Instagram-nimeään tai muuta julkisesti käyttämäänsä nimimerkkiä, jotta asiakkaat löytäisivät heidät helposti uudelleen. Kudotut nimikointinauhat toimitetaan muodossa, mikä mahdollistaa niiden leikkaamisen ja taivuttamisen juuri haluamallasi tavalla.

Valitse nimikointinauhojesi tekstin ja taustan väri


Jos haluat kudotut nimikointinauhasi eri väreissä, ja tarvitset niitä runsaasti, voit valita jonkin mahtavista sekoituspaketeistamme, jotka sisältävät sekoituksen erilaisia kudottuja nimikointinauhoja upeissa väreissä. Toinen mahdollisuus teille, jotka haluatte vaihtelua kudottuihin nimikointinauhoihinne on ommella ne kauniiseen palaan ylijäämäkangasta ennen kuin ne kiinnitetään valmiiseen projektiin. Se näyttää todella upealta.
Voit periaatteessa tehdä aivan mitä haluat, ja sinulla on runsaat mahdollisuudet tehdä kudotuista nimikointinauhoistasi persoonallisia. Jos haluat lisätä kudottuihin nimikointinauhoihisi logon, tutustu tuotteeseemme Kudotut nimikointinauhat logolla.


Yksi suosituimmista käyttötarkoituksista nimikointinauhoillemme on omien vaatteiden kustomointi. Nimikointinauhat voi sijoittaa vaikka povitaskuun, vuorin reunaan tai ripustinnauhan alle, jolloin nimelläsi varustettu vaate on selkeästi omaisuuttasi. Voit valita niminauhasi fontiksi esim. tyylikkään kalligrafisen fontin, joka saa myös näkyä niin, että siitä tulee kaunis yksityiskohta vaatteeseen.

Label Yourselfin kudotuilla nimikointinauhoilla on useita käyttömahdollisuuksia vaatteiden ja erilaisten asioiden nimeämisessä, ja ne kestävät hyvin konepesua.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.
 

Faktat

 • Luo oma persoonallinen kudottu nimikointinauhasi
 • Kudottuja nimikointinauhoja on useita eri väri- ja mallivaihtoehtoja.
 • Ei tahraa.
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
 • Kaikki kudotut nimikointinauhat tehdään pehmeästä 100 % polyesterista.
 • Silitettävät nimikointinauhat kestävät kuivausrummun ja pesulämpötilat 90 asteeseen asti.
 • Nimikointinauhoista on saatavilla 3 kokoa: 10, 14 ja 25 mm.
 • Lisäämme 15 mm tyhjää tekstin ympärille taittamista varten.
 • Jokaisen nimikointinauhan mittasuhteet määräytyvät käytettyjen kirjainmerkkien määrän ja valitun fonttikoon mukaan.
 • Valmistettu Euroopassa.
 • Noin 80% langoista on kierrätettyä polyesteriä.


Käytä kudottuja nimikointinauhojasi miten itse haluat


Kudotut nimikointinauhat tehdään usein siten, että nauhan päät on päärmätty, jolloin nauhan leikkuupinta ei näy. Näemme kuitenkin usein kudottuja nimikointinauhoja, jotka on taivutettu siten, että niitä voi käyttää esimerkiksi tiskirättien, pyyheliinojen jne. ripustuslenkkeinä. Huomaa kuitenkin, että kudottujen nimikointinauhojen tekstiosuuksien välissä on pieni katkoviiva, joka näyttää sinulle, mistä pitää leikata. Jos haluat kudotut nimikointinauhasi ilman tätä katkoviivaa, voit tilata lahjanauhoja.

Kudotut nimikointinauhat ovat ympäristöystävällisiä


Tekstiiliteollisuus on vastuussa suuresta osasta maailman saasteista, ja olemme siksi ylpeitä siitä, että 80 % kudottuihin nimikointinauhoihin käyttämästämme langasta on kierrätettyä polyesteriä. Tulevaisuudessa toivomme voivamme käyttää 100-prosenttisesti kierrätettyä polyesterilankaa.

 
Asiakkaidemme arviot:
Anu, Siilinjärvi

Tuote täytti odotukseni jo toimitus oli nopea. Tulen varmasti tilaamaan uudestaan!

Anu, Tampere

Tilaamani nauhat olivat hienoja ja laadukkaan oloisia! Tosin, olisin toivonut nauhan olevan sellainen, että sen olisi voinut ommella suoraan saumaan kiinni. Tilaamassani 10 mm nauhassa oli kyllä hyvä 15 mm saumavarat tekstin molemmin puolin, mutta olisin halunnut taittaa nauhan siten, että toisella puolella olisi ollut teksti, toinen olisi ollut tyhjä puoli. Näistä ohuista nauhoista voisi olla paremmat kuvat tässä sivulla, että hoksaisi helpommin nauhojen olevan erilaisia verrattuna 25 mm nauhaan. =)

Vastata,

Hi, and thank you for your comments.
We are always working on improving our products, and we will take your comments into consideration for the next modification of the product.
Best regards,
Vera Bjørt

Päivi, Turku

Tilaus helppo tehdä, toimitus nopea ja tuote ylitti odotukset :-)!

Vastata,

Dear Customer,
Thank you for your nice comment, we're happy when you are happy!
Hope to see you again :-)

Regards Hanne

Pirjo, Mänttä

Tuote mahtavan laadukas ja toimitus nopeaa. Suosittelen lämpimästi.

Vastata,

Thank you for your nice comment! I hope to see you again on ourt homepage!

Regards
Hanne

Ronja, Imatra

Aivan mahtavaa! Laatu loistava, toimitus lupauksen mukainen. Tykkään :)


 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.2 | 818 arvostelua

5/5 17