Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719086697 
0

Paketointi ja ripustettavat merkkilaput

On aivan varmaa, että oikea paketointi voi lisätä lahjan tai tuotteen houkuttelevuutta merkittävästi. Sekä lahjanauha, logonauha että ripustettava merkkilappu antavat sen viimeisen silauksen, joka luo valmiin ja täydellisen vaikutelman.

Brändää tuotteesi lisäämällä niihin ripustettavat merkkilaput ennen myyntiä.

Lahja- ja logonauhoilla on runsaasti käyttömahdollisuuksia. Lahjanauhojen käyttäjät ovat tyypillisesti yksityishenkilöitä, jotka haluavat antaa paketeilleen persoonallisen ilmeen tai tehdä niistä juhlien koristeita. Logonauhojen ostajat ovat usein yrityksiä, jotka käyttävät niitä yrityslahjoissaan tai pakkauksen osana.

 
 •      Nopea ja edullinen toimitus
 •      Upeita erilaisia malleja
 •      Antaa persoonallisen säväyksen
 
Hinta: Alk. 344,00 €
 •      Yksilöllinen design
 •      Laadukas
 •      Edullinen
 
Hinta: Alk. 29,20 €
 •      Alk. 300 kpl erät
 •      Useita kokoja ja paksuuksia
 •      Haluamasi muotoisina
 
Hinta: Alk. 200,00 €
 •      Kauniit, kestävää kehitystä ilmentävät ripustettavat tuotemerkkilaput
 •      FSC-hyväksytystä kierrätysmateriaalista
 •      Kestävän kehityksen brändille
 
Hinta: Alk. 340,00 €
 •      Ainutlaatuinen koriste
 •      Toimeksiannon mukaan
 •      Omalla painatuksellasi
 
Hinta: Alk. 450 €
 •      Monia värejä
 •      Satiininauha tai grosgrain-nauha
 •      Painettu omien määritystesi mukaan.
 
Hinta: Alk. 344,00 €

Paketointi ja ripustettavat merkkilaput

Logonauhat ja ripustettavat merkkilaput antavat tuotteillesi tai lahjoillesi hienon viimeistelyn. Keräsimme tähän alle inspiraatiota sille, miten voit käyttää näitä tuotteita. 

 

Ripustettavat merkkilaput

Ripustettavilla merkkilapuilla annat mallistoillesi valmiin ja ammattimaisen ilmeen. Ripustettavat merkkilaput kiinnitetään usein vaatteisiin ja muihin tekstiileihin ennen myyntiä - ne ovat kylttejä, jotka tyypillisesti ripustetaan vaatteiden sisäpuolen merkintälappuun. Ripustettaviin merkkilappuihin voit lisätä tuotteen hinnan tai tuotteesi ja brändisi erityisistä ominaisuuksista kertovan tekstin. Valmistamme ripustettavat merkkilappusi sinun oman muotoilusi mukaisesti, ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia antaa merkkilapuillesi aivan erityisen ilmeen - ja jos haluat vain tavallisia merkkilappuja, teemme nekin. Voimme leikata ripustettavat tuotemerkkisi mihin muotoon tahansa, ja voit myös valita läpinäkyvät merkkilaput. Tutustu myös kestävän kehityksen mukaisiin ripustettaviin merkkilappuihin.

 

Logonauha

Jos haluat pakata yrityslahjasi upeasti, logonauha on helppo tapa brändätä yritystäsi samalla kun vastaanottajalle tulee se vaikutelma, että olet tehnyt lahjasta erityisen. Logonauhoja voi käyttää myös koristeluun tai kukkakimppuihin. Logonauhoja käytetään usein myös ?goodiebag?-pussien sitomiseen. 

Lahjanauhat

Persoonallinen lahjanauha on suosittu, eikä pelkästään paketointia varten. Superhienolla lahjanauhalla on nimittäin runsaasti käyttömahdollisuuksia. Keräsimme tähän alle inspiraatiota siitä, mihin voit käyttää persoonallisia lahjanauhojasi. 

 

Ideoita lahjanauhojen käyttöön

Persoonallinen paketointi Joskus näemme lahjapöytiä, joilla on suri pino samanlaiseen pakettiin pakattuja, samanlaisilla kiharretuilla nauhoilla varustettuja lahjoja, sillä kaikki vieraat ovat asioineet saman ketjun kaupoissa. Haluatko mielellään antaa muista erottuvan lahjan, lahjan joka muistetaan jonain aivan erityisenä? Keräsimme joitain ideoita siitä, miten voit antaa lahjoillesi aivan erityisen ilmeen, Osta vastaanottajalle sopiva lahjapaperi tai sellainen, joka kertoo jotain sinusta lahjan antajana. Mieti, haluatko yksivärisen, kuviollisen, humoristisen vai graafisen paperin. Voit myös käyttää samassa paketissa useita erilaisia lahjapapereita. Voit monin paikoin löytää upeita, erikokoisia ja kohtuuhintaisia rasioita. Sido rasian ympärille persoonallinen nauha, niin lahjastasi tulee eksklusiivinen ja hyvä vaihtoehto litteälle kirjekuorelle, jossa on rahaa. 

Merkitse joulukoristeet vuosiluvullaAdventtiseppeleeseen ja kotitekoisiin joulukoristeisiin on hyvä sitoa lahjanauha tekstillä ?Joulu 2018?, jolloin on helppo muistaa, minä vuonna ne tehtiin. Haluatko muistaa, kuka lapsista teki minkin koristeen? Kirjoita lapsen nimi ja vuosiluku, ja voit sitten iloita muistosta, kun se roikkuu joulukuusessa monta vuotta myöhemmin. Omalla tekstilläsi varustettu nauha voi myös antaa lasipalloille hienon piristyksen niiden mukana usein tulevien ohuiden siimojen sijaan.  

Keltaiset nauhat pääsiäismuniin Kun perhe maalaa pääsiäismunia, voit sitoa valmiisiin muniin keltaisen nauhan. 

Pöytäkoristeet elämän suuriin juhliin Sido persoonallisia nauhojasi maljakkoihin, kynttilänjalkoihin ja kukkiin. Saat aikaan viimeistellyn vaikutelman ja vieraasi näkevät sinun ajatelleen kaikkia yksityiskohtia.

Sido nauha karkki- ja riisipusseihin jne. Sido omalla tekstilläsi varustettu nauha karkki- tai lahjapusseihin tai riisi-/linnunsiemenpusseihin. 

Kutsukortit Voit käyttää lahjanauhaa juhlakutsuissasi monin tavoin. Käytä nauhaa siten, että vieraasi saavat avata kutsun, tai liimaa se kutsukorttien upeiksi koristeiksi.

Ripustuslenkit Tee lahjanauhasta itse tekemiesi patalappujen ripustuslenkit, jolloin ne on helppo laittaa koukkuihinsa. Samalla on helppo nähdä, kuka on käsityön tekijä. 

 

 

 

 

4/5 - perustuen 29 arvostelua
Osta lahjanauhoja, logonauhoja ja ripustettavia merkkilappuja - toiveidesi mukaisesti suunniteltuina
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua