Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Räätälöitävä tapahtumanjärjestäjän tuotepaketti


Tilaa nyt kaikki tapahtumatuotteet festareille tai tapahtumaasi helposti yhdestä paikasta. Tuotamme logotuotteita useille isoille festivaaleille. Meiltä mm.
  • rannekkeet asiakkaille, leirintäalueelle ja työntekijöille
  • VIP-passit ja kaulanauhat
  • narikkalaput
  • festarin omat tuotteet myyntiin, kuten kangasmerkit


Kilpailuta nykyinen toimittajasi! 
Takaamme kilpailukykyisimmän hinnan. Meillä on hinta-, laatu- ja toimitustakuu.

 

 

Ikast Etiket on erikoistunut tapahtuman järjestämiseen ja suunnitteluun jo vuodesta 1986

Tavoitteenamme on olla johtava rannekkeiden ja muiden tapahtumien oheistuotteiden toimittaja. Kilpailuvalttinamme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Meiltä saat tarpeidesi mukaisen valikoiman rannekkeita, avainnauhoja, pääsylippuja, narikkalappuja, id-kortteja ja kulkulupia ja ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Autamme mielellämme sinua löytämään itsellesi täydellisen ratkaisun. Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä.

Palvelu

Meiltä saat aina erinomaista palvelua. Panostamme siihen, että löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tervetuloa liittymään erittäin tyytyväiseen asiakaskuntaamme! Suurin osa myydyistä tuotteistamme valmistetaan kustomoituna asiakkaan toiveiden mukaisesti – laadukkain lopputuloksin. Me haluamme olla asiakkaillemme nopea, avulias ja helppo yhteistyökumppani.

Laatu ja kilpailukyky

Pidämme yllä kilpailukykyämme korkealaatuisilla rannekkeilla, avainnauhoilla, id-korteilla, pääsylipuilla, narikkalapuilla ja kulkuluvilla, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos teet hinta-laatu-vertailua, huomaat taatusti meidän etulyöntiasemamme. Ota siis yhteyttä kun tapahtuman järjestäminen on sinulle ajankohtaista!

Trustpilot
TrustScore 4.4 | 816 anmeldelser