Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721676566 
0

Kestävästi valmistetut RFID-levyt

 • Kestävän kehityksen ratkaisu
 • Varma kulunvalvonta
 • Puiset tai PET-materiaalista valmistetut
Toimitettu sinulle: 1-22 elokuu
Saa hinta

Valitse puinen tai PET-levy

Haluatko sähköisen kulunvalvonnan ympäristöystävällisellä tavalla? Valitse PET-materiaalista tai puusta valmistetut RFID- tai NFC-levyt.

Puu on originaali ja hyvän näköinen kestävän kehityksen ratkaisu, ja sen käyttö tukee yrityksesi ympäristötietoista imagoa. Toimitamme tietysti myös kestävästi tuotettuja rannekkeita.

Voimme tarjota myös maksukortin kokoisia puisia tai PET-kortteja. Löydä muut RFID-ratkaisumme tästä.
 
LÄHETÄ PYYNTÖ - saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.
 
 
Yksikköhinta (FM1108):
100 kpl1,35 €
500 kpl0,65 €
1000 kpl0,55 €
5000 kpl0,45 €

Asemointiveloitus 65 €/taitto (kertamaksu)

Pyydä tarjousta suuremmista PET-materiaalista valmistettujen RFID/NFC-levyjen tilauksista.

Huomautus yrityksille, yhdistyksille ja muille: Kaikkiin yllä oleviin hintoihin lisätään alv. Voit löytää meiltä useita eri tyyppisiä RFID-rannekkeita, kuten esimerkiksi kestävästi valmistetut rannekkeet.

Tarjoamme useita taajuuksia ja sirutyyppejä, kerro meille tarpeesi ja me löydämme juuri sinulle sopivan ja tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Emme myy lukulaitteita, ainoastaan RFID-rannekkeita.

Mikä on NFC?


NFC on lyhenne sanoista "Near Field Communication". Tunnet sen jos lähimaksamisesta, kun maksat luottokortillasi esim. ruokakaupassa pitäen sitä, älykelloasi tai puhelintasi maksupäätettä vasten. Yhä useampi älypuhelinkin latautuu nykyään langattomasti. Niissäkin latauksesta huolehtii NFC-siru.

Me Ikast Etiketillä myymme NFC-siruja, joita asiakkaamme käyttävät moniin eri tarkoituksiin. Olemme tähän alle keränneet muutaman esimerkin siitä, miten voit käyttää upeaa ja ympäristöystävällistä NFC-sirulla varustettua korttiasi:


 • NFC-sirukortti fitnesskeskuksiin: Asiakkaat käyttävät NFC-sirukorttejaan pääsykorttina ja maksuvälineenä. Siten fitnesskeskus voi toimia ilman käteistä rahaa, ja asiakkaat voivat aina ostaa pullollisen kylmää vettä, energiajuoman tai jotain muuta siitä huolimatta, onko keskuksessa henkilökuntaa vai ei.

 • Etukortti: Monet kaupat ja varsinkin kauppaketjut jakavat asiakkailleen jäsen- ja etukortteja. NFC-sirulla varustettu etukortti antaa myymälälle mahdollisuuden lukea kortti nopeasti ja antaa henkilökohtaisia palveluja ja etuja.

 • Kortti latauspisteille: NFC-sirukorttejamme käytetään myös latauspisteillä. Silloin auton omistajalla on tyypillisesti kausitilaus, joka aktivoituu, kun asiakas pitää NFC-sirua laturin lähellä. Asiakkaalla voi olla myös siihen yhdistetty sopimus, ja hän maksaa vain "tankkaamisestaan". Maksu veloitetaan hänen luottokortiltaan.

 • Käyntikortti NFC-sirulla: NFC-sirulla varustettu käyntikortti toimii siten, että sitä pidetään NFC-lukijalla varustetun puhelimen lähellä. Kun puhelin on lukenut tiedot, käyttäjä voi lisätä ne yhteystietoihinsa. Useimmissa älypuhelimissa on NFC-lukija.


RFID- ja NFC-sirut - FAQ


Mihin voin käyttää RFID/NFC-siruja?

Voit käyttää RFID- ja NFC-siruja monissa yhteyksissä, kuten pääsynvalvonnassa tai asiakkaiden laskennassa.

RFID/NFC pääsynvalvojana:
Toimitamme useita ratkaisuja festareille, museoille, lomakeskuksiin ja useille muille toimijoilla, jotka haluavat varman pääsynvalvonnan RFID- tai NFC-siruilla. Tyypillinen yhdistelmä on selkeästi ranteeseen sijoitettava ranneke. RFID/NFC yhdistää klassisen ja varman festarirannekkeen vielä varmempaan ratkaisuun, jossa käytetään modernia teknologiaa.

Maksamiseen:
RFID/NFC-sirulla varustettu ranneke voidaan yhdistää vieraidesi maksukorttiin maksamista varten. Siten asiakkaasi eivät tarvitse käteistä rahaa.

Ajanottoon:
Sekä ammattilaisten että harrastajien pyöräily- ja liikuntakisoissa käytetään hyvin paljon sähköistä ajanottoa. Sähköinen ajanotto toimii siten, että jokaisella osallistujalla on kengässään tai osallistujanumerossaan siru, joka rekisteröi tarkasti, milloin lähtö- ja maaliviiva ylitetään.

RFID/NFC avainkortissa/kauko-ohjaimessa tai avaimenperässä:
Hotellit yksityiset yritykset, julkiset laitokset, yhdistykset, fitness-keskukset ja useat muut toimijat voivat saada suuren hyödyn käyttämällä RFID- tai NFC-siruja ovien avaamiseen. Avainsiruilla on helppo antaa pääsy rajoitetuksi ajaksi, ja sen voi sulkea nopeasti, jos työntekijällä tai jäsenellä ei enää ole pääsyoikeutta.

Miten RFID/NFC-siruja käytetään?

RFID/NFC-siruja käytetään lukemalla niissä oleva tunniste. Kun tunniste skannataan, skanneri vastaanottaa sirulta tietoja, jotka voidaan lukea tietokoneella tai älypuhelimella. RFID/NFC-siruja käytetään esim. pääsyn valvontaan festareilla, jolloin siru on koodattu antamaan vieraalle pääsy festarialueelle.

Ovatko RFID/NFC-sirut turvallisia?

Kyllä! Kun valitset RFID/NFC-sirun osaksi tapahtumasi, festareidesi tai huvipuistosi turvallisuusratkaisua saat turvallisen ja varman pääsynvalvonnan. RFID/NFC-sirut on testattu perusteellisesti, ja niitä käytetään kautta maailman lukemattomilla festareilla, museoissa, fitness-keskuksissa, huvipuistoissa, vesipuistoissa, hotelleissa jne. Kun vieraasi skannaavat rannekkeensa sisään tullessaan, se rekisteröidään. Tämän jälkeen ranneketta ei voi luovuttaa toiselle, aidan toisella puolella odottavalle henkilölle, joka yrittää päästä sisään ilmaiseksi. RFID-sirun kopiointi on lisäksi vaikeaa. Voit saada lisäturvallisuutta kryptaamalla sirun tiedot.
Mallit


PDF mallit:
Malli PVC slider 26x33 mm
Malli PVC slider 30x33 mm
Malli PVC slider 30x30 mm
Malli PVC slider 28x30 mm

.eps maler:
Malli PVC slider 26x33mm<
Malli PVC slider 30x33 mm
Malli PVC slider 30x30 mm
Malli PVC slider 28x30 mm
 

Faktat

 • Korkea laatu
 • Ympäristöystävällinen
 • Testattu laatu
 • Ainutlaatuiset tuotteet
 • Useita taajuuksia ja siruja: ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100RFID-sirukortti


Asiakkaidemme parissa suosituimmat RFID-sirut ovat Mifare Classic 1K ja Mifare UL C. Mutta voit mielellään kysyä meiltä jotain toista, järjestelmääsi paremmin sopivaa RFID-sirua.

Jos haluat ostaa RFID-rannekkeita, sinulla on lukuisia mahdollisuuksia koota ainutlaatuinen, RFID-sirulla varustettu ranneke. Voit lähtökohtaisesti valita vapaasti rannekkeesi tyypin. Onpa kyseessä sitten klassinen festariranneke, kestävän kehityksen mukainen PET-ranneke, silikoniranneke tai jotain aivan muuta, autamme sinua mielellämme löytämään täysin oikean ratkaisun, joka sopii yhteen tapahtumanne kanssa. Myös RFID-sirukortin ulkonäköä voi muokata monin tavoin. Tunniste on usein neliskanttinen, mutta voimme hyvinkin tehdä se muun muotoisena. Sinulla on myös runsaasti mahdollisuuksia muotoilla tunniste upealla logopainatuksella. Mikset valitsisi kestävän kehityksen mukaista puista tai PET-muovista RFID-sirua? Sinulla on myös mahdollisuus saada siru upotetuksi moniin rannekkeistamme.

RFID-sirulla voit lukea sirun kauempaa kuin NFC-sirulla. Kyseessä voi olla kilpa- tai viestijuoksu, jossa haluat lukea osallistujien ajat ilman, että näiden pitää mennä kortinlukijan lähelle rekisteröimään RFID-sirunsa. Siru liuetaan sen sijaan, kun osallistuvat juoksevat, pyöräilevät, rullaavat tai liikkuvat muulla tavoin lukijamaton yli. Jotkut haluavat vain sellaisen matonmatot, jotka lukevat sekä lähtö- ja saapumisajat, sillä siten jokaisen osallistujien aika rekisteröityy tarkasti.Mikä on NFC-tunniste?


RFID:n ja NFC:n tärkein ero on se, että NFC-yksikkö voi toimia sekä itsenäisenä "lukijana" että NFC-tunnisteena. NFC on todellisuudessa eräänlainen RFID. Kaksi älypuhelinta voivat esimerkiksi vaihtaa tietoja NFC:n kautta.

NFC-tunniste on pieni siru, joka upotetaan ympäristöystävällisiin muovi- tai puukortteihimme. NFC-tunnisteen voi itse asiassa upottaa kaikenlaisiin esineisiin, kuten postikortteihin, tarroihin ja moniin muihin. NFC-tunnisteella ei ole omaa energianlähdettä. Se ei siis tarvitsee mitään virtalähdettä tai paristoja. NFC-tunniste saa energiansa magneettisen induktion kautta skannerista tai muista laitteista, kuten älypuhelimesta, ja lähettää dataa sen avulla. NFC:tä voi lukea vain, jos skanneri ja NFC-tunniste ovat lähellä toisiaan. Siksi NFC-siruja käytetään maksukorteissa, jotta kukaan ei voisi nostaa siltä rahaa pitkältä etäisyydeltä. Kaiken tyyppiset RFID-tunnisteet sen sijaan sallivat tietojen lukemisen pitkähköltä etäisyydeltä.

Kun ostat Ikast Etiketiltä NFC-sirukortteja, ne tuotetaan sinun määrityksiesi mukaisesti.

Päätät itse, mistä materiaalista kortit valmistetaan. Lisäksi voit määritellä värit, painattaa niihin logosi tai valita, haluatko niihin tekstin painettuna tai kohokirjaimin. Useimmat asiakkaistamme ostavat kortteja, joissa on joku näistä NFC-tunnisteista: NTAG213, NTAG216 tai Mifare UL EV1. Kun saat korttisi, siru on lähtökohtaisesti ?tyhjä?, ja sinun on koodattava NFC-tunniste itse. Mutta jos lähetät meille tiedot Excel-tiedostona ja kerrot, mille raidalle haluat saada tiedot, autamme siinäkin.

Jos sinulla on kysyttävää NFC-tunnisteistasi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Olemme auttaneet useita asiakkaita heidän erilaisissa tarpeissaan, ja otamme mielellämme vastaan sinunkin haasteesi.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

5/5 1
Olemme avoinna koko kesän