Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719088067 
0

Satiininauha painatuksella

  • Monia värejä
  • Satiininauha tai grosgrain-nauha
  • Painettu omien määritystesi mukaan.
Toimitettu sinulle: 8-16 heinäkuu
Saa hinta

Kauniit satiininauhat logolla

Varmista, että vastaanottaja ei koskaan jää epätietoiseksi siitä, mistä lahja on ostettu. Logolla varustettu satiininauha sopii erinomaisesti sekä suurille tuotemerkeille että pienille paikallisille yrityksille, jotka haluavat kääriä lahjat ja tavarat kauniisti. Nimettömän yksivärisen nauhan sijaan voit brändätä itsesi painattamalla logosi tai tekstisi satiininauhoihin.

Tämäntyyppinen satiininauha on valmistettu satiinikudotusta polyesteristä, johon on tehty digitaalinen tai silkkipainatus.

Jos etsit uurrettuja nauhoja, meillä on myös grosgrain-nauhoja, ja voimme tehdä niihinkin sinun haluamasi painatuksen. Alla olevasta värikartasta voit valita monista eri väreistä (huomaa, että näyttö ei näytä väriä täysin oikein).

 
LÄHETÄ PYYNTÖ - saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.
 
 
Hinta per metri :
100 metri2,79 €
500 metri0,79 €
1000 metri0,55 €

Aloitus per malli/väri € 50 (kertaveloitus)

Hintaesimerkissä on 15 mm leveä grosgrain-nauha, jossa on yksiväripainatus.

Yritykset, yhdistykset ja muut: Kaikki edellä mainitut hinnat ovat ilman arvonlisäveroa. Tutustu paketointituotteiden ja ripustuslappujen koko valikoimaan.

Painettu satiininauha yrityslahjoihin ja pakkauksiin


Painetut satiininauhat sopivat nauhoiksi yrityslahjoihin, joissa haluat näyttää yrityksesi logon yksinkertaisesti ja siististi. Satiininauhoja on saatavana monissa eri väreissä, mutta voimme myös värjätä nauhat toiveittesi mukaan. Painamme satiininauhat korkealaatuisella silkkipainatuksella, joten tekstisi ja logosi painetaan siististi ja tasaisesti kaikkiin nauhoihin.

Satiininauhat ovat itsestään selvä valinta kukkakaupoille, viinikaupoille ja herkkukaupoille, jotka myyvät monia tuotteita lahjoina. Suunnittele nauha tekstillä tai logolla ja käytä erilaisia nauhoja joulu-, uudenvuoden- tai pääsiäiskampanjoihin.


Jos olet epävarma siitä, soveltuuko logosi satiininauhaan painettavaksi, voit aina lähettää sen meille sitoumuksetta. Jos tarvitset vain muutaman metrin tekstinauhaa, ehkä tekstilahjanauhamme on sinulle houkuttelevampi vaihtoehto?


 

Faktat

  • Logolla varustetut satiininauhat ovat suosittuja nauhoja korurasioiden, suklaarasioiden, kauniin kukkakoristeen, lahjapakkausten, viinilaatikoiden ja paljon muuta ympärillä.
  • Valitse monista väreistä tai saat nauhat oman tuotemerkkisi värisinä ja.
  • 3, 6, 9, 12, 15, 18, 22, 25, 30, 38, 50 mm leveinä.
  • Painettu eri väreissä.
  • Satiininauhoja on saatavana värillisinä nauhoina, joissa on silkkipainatus, tai valkoisina nauhoina, joissa on digitaalinen painatus.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 1