facebook

Kangastussi eli merkintäkynä vaatteille
Kangastussi eli merkintäkynä vaatteille

Kangastussi eli merkintäkynä vaatteille

  • Nopea ja helppo
  • Erittäin halpa ratkaisu
  • Lähetetään jopa samana päivänä
Toimitusaika: Heti postiin
Toimitusaika
Tuotteita on varastossamme. Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen kello 14:ta, ne lähetetään samana päivänä. Kun tilauksesi on pakattu ja lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostilla.

Toimituskulut: Ilmainen yli 50 €

Kangastussi on kätevä ja halpa tapa nimetä vaatteita ja tekstiilejä!

Kangastussi on nopea tapa nimetä tai merkitä vaatteita ja tekstiilejä, koska tussilla kirjoitat nimen helposti suoraan vaatteeseen tai hoito-ohjelappuun.

Tussipäinen merkintäkynä on täydellinen merkkausvaihtoehto esimerkiksi talvitakeille, laukuille, repuille, työasuille ja muille vaatteille tai tekstiileille, joita ei pestä säännöllisesti. Tämä merkintäkynä on hyvä valita myös silloin, kun ei haittaa että nimi haalenee ajan myötä, esimerkiksi jos halutaan antaa vaate myöhemmin uudelle omistajalle. Nimen voi tarvittaessa myös kirjoittaa uudelleen vaatteeseen sen haalistuessa. Säilytä kangastussia käden ulottuvilla esimerkiksi eteisessä, niin vaatteiden nimikoinen on helppoa vaikka juuri ennen kotoa lähtemistä.

PRYM -kangastussit valmistetaan Saksassa ja niitä pidetään markkinoiden parhaina!

Huomaathan, että merkintäkynän jälki ei näy tummissa kankaissa, mutta nekin voi nimetä kirjoittamalla kangastussilla esim. suoraan vaatteen pesu- tai kokolappuun.

Jos kaipaat kestävämpää nimikointia suosittelemme kankaisia nimilappuja tai nimikointinauhaa .
Hinta (sisältää ALV:n) €


Faktat
  • Kestää vähintään 5 pesukertaa 40:ssä asteessa (riippuen tekstiilin materiaalista).
  • Ei voida käyttää suoraan tummiin vaatteisiin, mutta nimikointi onnistuu esimerkiksi kirjoittamalla tussilla suoraan vaatteen kokolappuun.
  • Erittäin halpa ratkaisu vaatteiden merkintään
  • Täydellinen silloin kun ei haittaa että nimi haalenee ajan myötä
  • Sopii lähes mille tahansa kankaalle


Saksalaista PRYM -kangastussia pidetään markkinoiden parhaana tekstiilikynänä, joten saat varmaa laatua tilatessasi tämän tuotteen.

Merkitse ja nimikoi vaatteet ja muut tekstiilit helposti kangastussilla vaikkapa pelkin nimikirjaimin. Omasta käsialastasi ja merkintätyylistäsi tunnistat oman vaatteesi helposti ja kadonnut vaate löytää takaisin omistajansa luo.

 
Asiakkaidemme arviot:
Marja, Jyväskylä

Kyseessä ei ole tussi vaan lähinnä kuivamustekynä, jonka käyttö on todella hankalaa. Alustan tulee olla aina tasainen, muuten väri ei tartu kankaaseen. Tilasin näitä kerralla kymmenen, kun ajattelin jakaa niitä ympäri kotia, jotta aina on merkkauskynä käsillä. Nyt minulla on kahdeksan laatikon pohjalla ja kaksi satunnaisessa käytössä (toinen kotona, toinen päiväkodissa) ja ostin oikeita kangastusseja ripoteltavaksi ympäri huushollia.

Vastata,

Dear Marja,
Thank you for your comment! You are allways welcome to send them back to us and we can return our money or you can get some free labels instead, which is much better for marking?
Please write directly to me at ul@ikastetiket.dk and I will help you. The textilpen has alot of limites, but is fast for some very labeling and very cheap.
Kind regards/Ulrik


 
Kirjoita kommenttisi täällä

1/5 1