Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719086366 
0

Itseliimautuva nimilappu vaatteisiin

  • Liimautuu vaatteeseen
  • Ei neulanjälkiä vaatteissa eikä
  • Mallissasi
Toimitettu sinulle: 1-5 heinäkuu
Saa hinta

Nimilappuja, joita voit kiinnittää vaatteisiin

Itseliimautuvat nimilaput vaatteisiin ovat helppo ratkaisu, kun tarvitset vieraillesi ja asiakkaillesi selkeän nimitunnisteen.

Itseliimautuvien nimilappujen kanssa sinun ei tarvitse käyttää aikaa nimilappujen tulostamiseen laittaaksesi niitä nimilapputaskuihin. Samalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia suunnitella logolliset ja brändin mukaan väritetyt itsekiinnittyvät nimilaput.

Voit kirjoittaa nimet nimilappuihin etukäteen ennen tapahtumaa tai antaa vieraiden kirjoittaa nimensä itse tussilla. Nimikilpiä voidaan käyttää myös kulunvalvontaan paikoissa, joissa "lipun" siirtämisen riski ei ole kovin suuri.

Meillä on myös paljon muunlaisia rannekkeita.
 
LÄHETÄ PYYNTÖ - saat sitoumuksettomia tarjouksia 1-2 tunnin kuluessa aukioloaikana.
 
 
Yksikköhinta (50x80mm):
100 kpl2,00 €
500 kpl1,18 €
1000 kpl0,75 €

Aloitus per malli/väri 65€ (kertaveloitus).

Jos tarvitset pieniä nimilappuja lasten vaatteisiin, vilkaise nimilaput.

Jos konferenssisi tai tapahtumasi kestää useita päiviä, kannattaa käyttää ranneketta tai avainnauhaa, jossa on muovitaskullinen nimikyltti.

Itsekiinnittyvät nimilaput kokouksiin, kongresseihin jne.


Käytä vaatteisiin itsekiinnittyviä nimilappuja kokouksissa ja konferensseissa. Mieti huolellisesti, mitä tietoja nimilapussa tarvitaan, ja tee niille tilaa.

Varmista, että nimilapussa on mahdollisimman vähän tietoja. Nimilaput, joissa on itseliimautuva tausta, ovat hyviä keskustelun aloittamiseen ihmisten tavatessa toisiaan konferensseissa.

He näkevät niistä, mistä muut osallistujat tulevat. Itsekiinnittyvät nimilaput ovat helppokäyttöisiä riippumatta siitä, ovatko asiakkaasi pukeutuneet nahkatakkiin, neuleeseen tai muuhun vaatetukseen, johon he eivät halua hakaneulan reikiä.

Säästät aikaa käyttämällä tämäntyyppisiä nimilappuja verrattuna perinteisiin nimilappuihin, joissa työntekijöiden on laitettava nimilappuja muovitaskuihin.
 

Faktat

  • Itsekiinnittyvät nimilaput oman mallisi mukaisesti.
  • Voit itse päättää nimilappujen koon.
  • Nimilaput painetaan oman mallisi mukaisesti.
  • Helppo irrottaa - ei jätä liimajäänteitä vaatteeseen. Suunnittele erilaisia nimilappuja, joita voidaan käyttää eri päivinä.


 
5/5 - Lue arvioita
Asiakkaidemme arviot:
 
Kirjoita kommenttisi täällä


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 851 arvostelua

5/5 1