Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721681709 
0

Kestävät tarrat

Toimitettu sinulle: 25-30 heinäkuu
Toimituskulut: 4 €. Ilmainen yli 18 €
Täällä voit suunnitella omat kestävät tarrasi haluamallasi tavalla.Valitse koko, määrä, muoto ja lataa oma suunnitelmasi tai valitse yksi valmiista malleistamme. Lisää ja siirrä kuvia, logoja ja tekstiä, kunnes saavutat halutun tuloksen. Katso tästä video, miten käytät suunnittelutyökalua.
Leveys mm.
Korkeus mm.
Määrä


Muoto

Tavstan

Tekstisi

Lataa kuva

Kerrokset ja tausta

Mitä ovat kestävät tarrat?

Kestävien tarrojemme tavoitteena on tarjota sinulle laadukas tuote, jossa sekä materiaali- että painomenetelmävalinnat on tehty säästääksemme resursseja ja käyttääksemme mustetta, joka ei ole haitallinen työntekijöille tai ympäristölle.
Painamme kestävät tarramme HP Latex -tulostimella. Latex-tulostus soveltuu hyvin tarroille, jotka eivät tarvitse kestää kemikaaleja, joten useimmissa tapauksissa voit käyttää kestäviä tarrojamme hyvänä vaihtoehtona vinyyli tarroillemme.

Latex-tulostus on naarmuuntumaton eikä vaadi laminoimista. Se on myös hajuton ja ei sisällä raskasmetalleja.

Kestävät tarrat ilman PVC: tä

Ostaessasi kestäviä tarroja, ne ovat ilman PVC: tä. Käytämme sen sijaan korkealaatuista PVC: tä vapaata substraattia. Voit siis käyttää kestäviä tarrojasi sisä- ja ulkotiloissa useimmissa tapauksissa.

Kestävät tarrat eivät kestä kemikaaleja

Kestävien tarras on se haittapuoli, että ne eivät kestä kemiallista altistumista. Joten jos tarvitset tarroja työpajalle, wc: lle tai muille paikoille, joissa kemikaaleja on usein, suosittelemme silti käyttämään erittäin kestäviä vinyyli tarrojamme.Valitse kestävät tarrojamme vaihtoehtona vinyyli tarroillemme, kun et tarvitse tarroja, jotka kestävät kemikaaleja ja eivät tarvitse olla ulkona useita vuosia.
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

5/5 1
Olemme avoinna koko kesän