HINTATAKUU

Hintatakuumme takaa sinulle aina halvimman hinnan.

Mikäli satut löytämään saman tuotteen halvemmalla muualta, tarjoamme sen sinulle samaan halvempaan hintaan. Ja KIITOKSENA lisäämme tuotteeseen vielä -10% alennuksen!

Näin saat Hintatakuun käyttöösi:
Lähetä kopio halvemmasta hinnasta sähköpostitse osoitteeseen: info@ikastetiketti.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Mikäli löysit halvemman hinnan netistä, voit lähettää siitä kuvankaappauksen. Huomioithan, että hinnan on oltava suomalaisesta yrityksestä, koska emme vertaile hintoja ulkomaisten, kuten kiinalaisten, kauppojen kesken.

TOIMITUSTAKUU

Toimitamme tuotteet luvatussa ajassa - tai saat tilauksesi ilmaiseksi!
Toimitustakuun voimassaolo ja ehdot

Ellei toimitus saavu perille verkkosivuilla ilmoitetun toimitusajan sisällä, saat tuotteet ilmaiseksi tuotteiden enimmäisarvon ollessa 185 € +alv.

Huomioithan, että Toimitustakuu lasketaan lähetyspäivästä. Valitettavasti emme voi antaa toimitustakuuta postin, UPS:n tai muiden kuljetusyritysten toiminnasta johtuville viivästymisille. 

Mikäli sinulla on huomautettavaa tuotteesta, joka on toimitettu toimitusajan sisällä, Toimitustakuu ei ole voimassa. Silloin käsittelemme palautteesi Laatutakuun puitteissa ja korvaamme tilauksesi tuotteet sen mukaisesti.

Mistä alkaen toimitusaika lasketaan?

Arrvioitu toimitusaika lasketaan siitä eteenpäin, kun meillä on tiedossamme koko tilaus ja kaikki siihen tarvittavat tiedot ja hyväksytyt materiaalit. Mikäli teet tilauksesi verkkosivuiltamme, meillä on automaattisesti kaikki tarvittavat tiedot. 

Tee näin:
Lähetä tilausnumerosi sähköpostilla osoitteeseen info@ikastetiketti.fi. Käsittelemme palautteesi ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

LAATUTAKUU

Takaamme tuotteidemme laadun.

Oletko tyytymätön tilaamasi tuotteen laatuun?
Ellet ole tyytyväinen, sinulla on palautusoikeus.
*Laatutakuu ei korvaa asiakkaan kirjoitusvirheitä tai muita lähetetyssä painotiedostossa olleita virheitä.

Mikäli tekemämme arvion jälkeen tuotteiden laatua voi vielä parantaa, valmistamme uudet tuotteet ilmaiseksi.

Jos tuotteiden laatua ei voida parantaa ja uusia tuotteita valmistaa, palautamme maksamasi summan kokonaan.