facebook
Olet tässä: >

Tietosuojakäytäntömme

- Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

- Ikastetiketti.fi:lla on selkeät tavat käsitellä asiakassuhteissa kerättyjä tietoja

Ikastetiketti.fi suojelee kaikin keinoin tietojen väärinkäyttöä, ja tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

  • Ikastetiketti.fi ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.
  • Ikastetiketti.fi ei lähetä kolmansien osapuolien viestejä asiakkailleen.
  • Voit milloin tahansa pyytää, että poistamme osoitteesi postituslistaltamme, tai jopa kaikkien tietojesi poistamista järjestelmästämme. Sinun tarvitsee ainoastaan lähettää meille sähköpostia tai ottaa muilla keinoin yhteyttä, ja asia hoituu. Henkilötietosi säilytetään, kunnes ne pyydetään poistamaan. Voit milloin tahansa kysyä, mitä tietoa sinusta on Ikastetiketti.fi:n rekisterissä, ja pyytää muuttamaan tai poistamaan haluamasi tiedot henkilötietolain mukaisesti.
  • Voit milloin tahansa kysyä, mitä tietoa sinusta on ikastetiketti.fi:n rekisterissä, ja pyytää muuttamaan tai poistamaan haluamasi tiedot henkilötietolain mukaisesti.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää ikastetiketti.fi:n tietosuojakäytännöstä, voit aina ottaa sähköpostilla yhteyttä ja kysyä asiasta.

Kunnioitamme asiakkaidemme ja sivustollamme vierailevien henkilöiden yksityisyyttä. Otamme tietosuojan vakavasti, ja pidämme yllä korkeaa tietosuojastandardia välttäääksemme kaikki aiheeseen liittyvät väärinkäytöt. Lue alta tarkemmin, miten toimimme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Mitä tietoa ikastetiketti.fi kerää?

Ikastetiketti.fi kerää ja säilyttää henkilökohtaisia tietojasi, jos olet joko ostanut jotain verkkokaupastamme, tai rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi. Rekisterissämme on nimesi, osoitteesi ja mailiosoitteesi. Säilytämme tietoja, jotta voimme toimittaa tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Ikastetiketti.fi-sivujen statistiikka tuottaa tarpeen mukaan tietoja, miltä alueilta kävijät ovat vierailleet sivuillamme. Tätä tietoa ei kerätä yksittäisten käyttäjien kohdalta. Emme myöskään välitä näitä tietoja kolmansille osapuolille. Me käytämme tietoja ymmärtääksemme paremmin käyttäjien tarpeita, ja parantaaksemme verkkosivujamme. Emme näe yksittäisen käyttäjän sijaintia.
Keräämme tietoa, mitä tuotteitamme tai tuoteryhmiämme asiakkaamme eniten katselevat. Tätä tietoa käytetään verkkosivuston parantamiseen. Voimme käyttää ostotietojasi lähettääksemme sinulle hyviä tarjouksia, mikäli olet ilmoittanut haluavasi meiltä postia. Emme myy tai muutoinkaan siirrä tietoa ostohistoriastasi muille osapuolille.

Jakaako ikastetiketti.fi tietojaan muiden kanssa?
Ikastetiketti.fi kerää antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Emme vuokraa tai myy nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, osoitettasi, luottokorttitietojasi tai mitään muutakaan tietojasi muiden osapuolien kanssa. Ainoastaan lain mukaisesti meiltä pyydettävät tiedot luovutetaan viranomaisille.

Miten ikastetiketti.fi suojaa minun tietojani?
Olemme tehneet useita toimenpiteitä suojellaksemme tietojasi. Henkilökohtaiset tietosi sijaitsevat suojelluissa verkoissa, ja niihin pääsevät käsiksi ainoastaan erityisoikeudet omaavat työntekijät.

Mihin ikastetiketti.fi käyttää sähköpostiosoitettani?
Sähköpostiosoitetteesi perusteella tunnistamme sinut järjestelmässämme. Lähetämme sähköpostiisi myös tietoja ostoksestasi tai kilpailuistamme, joihin olet osallistunut. Lisäksi saat mahdollisuudet vastaanottaa (enintään) kuukausittaisen uutiskirjeemme. Jos haluat tilata tai peruuttaa uutiskirjeemme, lähetä meille sähköposti (mielellään englanniksi) osoitteeseen info@ikastetiketti.fi. Uutiskirjeen voit peruuttaa myös klikkaamalla UNSUBSCRIBE FROM NEWSLETTER saamastasi uutiskirjeestä.

Suostumuksesi
Käyttämällä Ikastetiketti.fi -verkkosivuja, suostut siihen, että keräämme tietoja, joita olet sivuillemme syöttänyt. Mikäli teemme muutoksia tietosuojakäytäntöömme jatkossa, ne kirjoitetaan tälle sivulle.

Kerro meille mielipiteesi
Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tai kommentteja, voit aina ottaa meihin sähköpostitse yhteyttä info@ikastetiketti.fi.