Etsi...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721682228 
0
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 852 arvostelua

Ikast Etiketti on erikoistunut tyvek rannekkeetfestarirannekkeet, avainnauhat ja nimitarrat jo vuodesta 1986

Haluamme olla johtava rannekkeiden ja vaatteiden merkintätuotteiden toimittaja. Kilpailuvalttinamme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Meiltä saat suuren valikoiman rannekkeita, haalarimerkkejä ja nimilappuja vaatteisiin – ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi valikoimistamme löytyvät myös painetut avainnauhat, kustomoidut kangasmerkit tai osoitetarrat tavaroiden merkitsemiseen. Autamme mielellämme sinua löytämään itsellesi täydellisen merkintäratkaisun. Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä.

Ikastetiketti
 
Valitse kestävän kehityksen ratkaisu tehdessä ostoksia Ikast Etiketiltä
Me Ikast Etiketillä haluamme korostaa kestävästi valmistettuja vaihtoehtoja. Voimme siksi nyt tarjota kaulanauhoja, festarirannekkeita, rfid-levyjä, etikettejä ja paljon muuta ympäristöystävällisinä vaihtoehtoina, jotta sinulla olisi asiakkaanamme runsaasti mahdollisuuksia tehdä ekologinen valinta ostaessasi tuotteitamme. Löydät laajan valikoiman kestävän kehityksen vaihtoehtoja, kuten esim. korkki, luomupuuvilla, bambu ja kierrätetty PET. Olemme siksi myös päättäneet pitää verkkosivumme Co2-neutraaleina.
 
Palvelu
Meiltä saat aina erinomaista palvelua. Panostamme siihen, että löydämme juuri sinulle sopivan merkintäratkaisun. Tervetuloa liittymään erittäin tyytyväiseen asiakaskuntaamme! Suurin osa myydyistä tuotteistamme valmistetaan kustomoituna asiakkaan toiveiden mukaisesti – laadukkain lopputuloksin. Me haluamme olla asiakkaillemme nopea, avulias ja helppo yhteistyökumppani.
 
Laatu ja kilpailukyky
Pidämme yllä kilpailukykyämme korkealaatuisilla rannekkeilla, haalarimerkeillä ja nimilapuilla, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos teet hinta-laatu-vertailua, huomaat taatusti meidän etulyöntiasemamme.
 
Turvallisuus
Asiakkaamme ovat poikkeuksetta olleet tyytyväisiä tarjoamiimme maksutapoihin, ja sellaisena haluamme järjestelmämme säilyttää. Verkkomaksujärjestelmämme on Eurooppalaisen pankkijärjestelmän mukainen, ja kaupassamme voi huoletta tehdä ostoksia. Olemme perheyritys, ja meille on kunniakysymys pitää huolta asiakaslupauksistamme.

 

Olemme avoinna koko kesän