facebook

Disney-nimilaput

Valitse lastesi nimilappuihin Disneyn maagisen maailman rakastettuja hahmoja.

Valitse joko uusi tai vanha klassikko, kuten vaikkapa Aku Ankka, Mikki Hiiri, Nalle Puh, Anna & Elsa, Ihmeperhe, Salama McQueen tai Disneyn Prinsessat. 

Suuri valikoima Disney-tarroja

Ikast Etiketillä on suuri valikoima Disney-nimilappuja sekä vaatteisiin että tavaroihin. Disneyn ja Disney/Pixarin maagisten maailmojen hahmojen joukosta löydät esim. Salama McQueenin, Martin, Vaianan, Prinsessa Bellen, Aku Ankan, Mikki Hiiren ja tietysti Frozen- huurteinen seikkailu -elokuvan suositut prinsessat: Annan ja Elsan.  

Upeasti muotoillut Disney-hahmot ovat saatavilla suureen määrään merkintätuotteitamme:

Vaatteiden Disney-merkinnät

Tarjoamme vaatteiden merkintään useita erilaisia tuotteita Disneyn upeilla hahmoilla. Kun haluat yleismerkin, valitse vaatetarrat, joita voit käyttää vaatteissa, kengissä, eväsrasioissa, leluissa, tuttipulloissa jne. Vaatetarrat kestävät sekä pesukonetta että astianpesukonetta. Haluatko todella kestävän merkin, joka voidaan kiinnittää suoraan vaatteeseen? Silloin sinun kannattaa valita silitysmerkkimme. 

Tavaroiden merkintä Disney-tarroilla

Täältä löydät laajan valikoiman Disney-tarroja monissa eri kokoluokissa. Käytä tarroja eväsrasioiden, lelujen, kirjojen, elektroniikan , kenkien, polkupyörien jne. merkitsemiseen. Erittäin kestävät vinyylitarramme kestävät astianpesukonetta. 

Heijastavat Disney-tarrat

Kun ulkona on pimeää on mukava tietää, että autoilijat ja muut liikenteessä liikkuvat näkevät lapsemme selvästi pimeydessä. Käytä heijastavia tarroja polkupyörien, laukkujen, pyöräilykypärien jne. merkitsemiseen. Disneyn heijastavat tarrat toimivat samalla nimilappuina. 

Postilaatikkomerkit Disney-motiiveilla

Todellisilla Disney-faneilla on postilaatikossa suosikkihahmonsa kuva. Valitse näistä kaikista suloisista ja hauskoista kuvista omasi perheen postilaatikkoon.

Disneyn tarrat teemajuhliin

Juhlatarrojen joukosta löydät tarroja, jotka on erityisesti suunniteltu suklaapakkauksia kuten Smarties, KinderMaxi ja Merci varten. Käytä niitä lapsen seuraavissa syntymäpäiväjuhlissa. 

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar